Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Теракт у Запоріжжі. Президент Янукович зажадав негайного розкриття злочину

Влада 5126 переглядів

Опубліковано - 29.07.2010 13:41 | Всі новини | Версія для друку

Теракт у Запоріжжі. Президент Янукович зажадав негайного розкриття злочину
Теракт у Запоріжжі. Президент Янукович зажадав негайного розкриття злочину
Сьогодні в Криму Президент України Віктор Янукович провів зустріч із керівниками правоохоронних органів з питання розслідування вибуху в Запоріжжі.

Участь у зустрічі взяли Голова СБУ Валерй Хорошковський, Генеральний прокурор Олександр Медведько, Міністром внутрішніх справ Анатолій Могильов, Глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін, повідомила прес-служба.

Президент вимагає від правоохоронців якнайшвидше відреагувати на виклик, кинутий українському суспільству бандитами. «Ми повинні негайно розкрити цей злочин. І що дуже важливо, і чого сьогодні очікує суспільство – дати відповідь, який мотив цього злочину, що бандити хотіли сказати цим вибухом», – зазначив Янукович.

Глава держави вимагає від правоохоронців для розкриття цього злочину «включити» всі можливості і відреагувати на ситуацію «як на окремий випадок». «Це дуже важливо», – підкреслив Янукович.

Під час зустрічі Міністр внутрішніх справ наголосив, що трагічний випадок, що відбувся у Запоріжжі, викликає особливу тривогу у керівництва МВС. Він повідомив, що на місце події для розкриття цього злочину направлені групи кращих фахівців Міністерства, і поставлене Президентом завдання – у найкоротші терміни розкрити цей злочин – буде виконано. «У нас напрацьована певна оперативна інформація... Всі сили МВС направлені на розкриття цього злочину», – запевнив Могильов.

Голова СБУ назвав подію у Запоріжжі неординарною. «Ми вважаємо, що нам потрібно спільно з МВС, Генпрокуратурою докласти максимум зусиль для якнайшвидшого розкриття цього злочину», – сказав В. Хорошковський. За його словами, зараз відпрацьовуються всі робочі версії, а також події, які могли передувати здійсненню цього злочину. Перевіряється коло осіб, які можуть бути до нього причетні. «Я впевнений, що у ті терміни, які вказав Президент, цей злочин буде розкрито», – зазначив голова СБУ.

У свою чергу Генеральний прокурор висловив упевненість, що цей злочин буде розкрито протягом тижня. Він повідомив, що стосовно вибуху в Запоріжжі порушено кримінальну справу за фактом умисного вбивства, замаху на вбивство, умисного пошкодження чужого майна. Створено слідчо-оперативну групу, яка працює над розкриттям злочину. «Поставлене Президентом завдання ми обов’язково виконаємо», – сказав Медведько.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.