Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


"Родовід" проведе "Весільник"

Народний Вісник Регіон: м.Київ 9799 переглядів

Опубліковано - 4.10.2006 16:38 | Всі новини | Версія для друку

"Родовід" проведе "Весільник"
"Родовід" проведе "Весільник"
Жовтень – родинний місяць. Оглядини, сватання, змовини, заручини, весілля. Саме в жовтні (до Покрови) мали закінчитися будівельні роботи, щоб до свята увійти під дах — покров: «Тоді Покрова покриє всіх у новій хаті покровом, і всі нечисті духи щезнуть, і весь рік буде спокійно», — так вважали на Київщині.

Недарма Київський міський центр сім’ї „Родинний дім” за підтримки Голови Київської державної адміністрації, Головного управління у справах сім’ї та молоді, Головного управління освіти і науки Київської міської державної адміністрації втретє на початку жовтня підсумовує результати Відкритого міського фестивалю традиційної культури родини „Родовід”.

Тема сім’ї є провідною в діяльності Центру, тому всі заходи спрямовані на покращення становища родини. В 2006 році Центр презентував результати діяльності та поглибив роботу за такими проектами: „Наша дитина”(підготовка до народження немовляти, всебічний розвиток дитини до 8 років), „Абетка подружжя” (підготовка молоді до створення сім’ї), „Школа свідомої родини” (встановлення гармонійних відносин у системі батьки-діти-вчителі), „Школа життя” (адаптація дітей, позбавлених батьківського опіки), фестиваль традиційної культури родини „Родовід” (вивчення та збереження сімейних цінностей, традицій), „Клуб сімейної культури”.

Фестиваль має на меті збереження та популяризація родинних традицій, а також підвищення ролі сім’ї в суспільстві, формування високодуховної нації.

У програмі заходу: представлення родин – переможців районних оглядів в номінаціях - «Дерево роду», «Легенда роду», «Традиції та захоплення нашої родини», «Сімейна страва». Працюватиме виставка мистецьких творів та сімейних реліквій найкращих родин м. Києва, експонуватимуться роботи народних майстрів з усієї України.

Своєю музикою та співом учасників і гостей фестивалю порадує ансамбль „Дай Боже”. Організатори Фестивалю обіцяють цікаві родинні історії опублікувати у виданні „Родовід”.

В якості почесних гостей на фінал заходу запрошені: Катерина Ющенко-Чумаченко, Міністр України з питань молоді і спорту Павленко Юрій, Київський міський голова Леонід Черновецький, начальник Головного управління у справах сім’ї та молоді Сергій Береженко та відомий музикант Олег Скрипка. З привітальним словом виступить настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці протоієрей Богдан Тимошенко.

Підсумковий етап фестивалю відбудеться 7 жовтня 2006 року о 12:00 за адресою: м. Київ, вул. Курська, 15 в Будинку дітей та юнацтва (Солом’янський район, їхати тр.17 від ст. м. «Університет» до зупинки «Курська»). Вхід для акредитованих представників ЗМІ вільний. Завершення акредитації о 17:00 06.10.2006 р.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Народний Вісник»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.