Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Юрія Луценка усунуть із посади?

Скандал 9564 перегляди

Опубліковано - 4.10.2006 22:17 | Всі новини | Версія для друку

Юрія Луценка усунуть із посади?
Юрія Луценка усунуть із посади?
Парламентський комітет із законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендує Верховній Раді створити тимчасову слідчу комісію для перевірки фактів можливих корупційних дій і зловживання службовим становищем міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Про це повідомив член комітету, депутат від фракції Блоку "Наша Україна" Володимир Стретович.

За його словами, сьогодні на засіданні Комітет розглянув відповідний проект постанови й вирішив рекомендувати парламенту прийняти його.

Водночас, як повідомив заступник міністра внутрішніх справ Олександр Новиков, парламентський Комітет ухвалив рішення про усунення з посади Луценка на час проведення розслідування.

Таке рішення було ухвалене у зв'язку з розслідуванням інформації, викладеної у публікаціях щотижневика "2000", пов'язаних з діяльністю МВС.

Зокрема, йдеться про статті у №38 за 22-28 вересня під назвою "Департамент суцільного бєспрєдєла" і №39 від 29 вересня - 5 жовтня під заголовком "Генерали не червоніють".

Переважна більшість членів комітету - 10 з 16, - як стверджує Новіков, проголосували "за".

Комісія повинна перевірити факти, викладені в публікаціях і, на період роботи комісії, за рішенням комітету, керівник МВС повинен бути відсторонений від посади.

Від “Аратти”: нам, як і вам, важко, з огляду на дефіцит об'єктивної інформації, робити будь-які висновки із цієї події. Проте, не можна не помітити чіткої тенденції: останнім часом під “вогонь правденого гніву” й звинувачень у всіяких гріхах чомусь потрапляють керівники виконавчої влади, які не мають прямого відношення до правлячої коаліції. Проте мають відношення до Президента України чи до політичних партії, що його підтримують. Наприклад, зовсім свіжа історія із губернаторами... Складається враження, що в когось із керівних коаліціянтів так й муляє цвяшочок хоч крапельку, але підлити у вогник політичного й громадянського конфлікту в Україні. А головне, переключити увагу суспільства на другорядні подразники. Подалі від цін на комунальні послуги, зниження життєвого рівня. Голодному соціуму, замість їжі пропонують видовища.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.