Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепи-БЮТівці заявляють про хвилю політичних репресій

Вибори-2010 6270 переглядів

Опубліковано - 11.08.2010 17:37 | Всі новини | Версія для друку

Нардепи-БЮТівці заявляють про хвилю політичних репресій
Нардепи-БЮТівці заявляють про хвилю політичних репресій
Фракція БЮТ у парламенті виступила з заявою про посилення, напередодні виборів репресій проти членів партії “Батьківщина” та майбутніх кандидатів в органи місцевого самоврядування, яких висуватиме партія.

Ми надаємо текст заяви без змін та коментарів:

Влада запустила репресивну машину проти членів партії «Батьківщина»

Заява фракції БЮТ у Верховній Раді України

Напередодні виборів до органів місцевого самоврядування діюча влада посилила тиск і розгорнула переслідування по всій країні членів партії «ВО «Батьківщина», в тому числі її майбутніх кандидатів, особливо на мажоритарних округах.

Так, лише протягом кількох останніх тижнів представники силових структур здійснили невиправдані захоплення осередків партії та громадських приймалень народних депутатів від БЮТ у низці областей України.

На громадську приймальну народного депутата, члена фракції БЮТ Костянтина Бондарєва, який очолює київський обласний осередок партії, спецпідрозділи силових структур здійснили напад. У Черкасах, під безглуздими, надуманими приводами представники силових структур здійснили обшук у приміщенні обласного осередку партії, внаслідок чого була вилучена партійна документація.

Останнім прикладом показової і цинічної розправи над активістами партії «Батьківщина» є захоплення офісу Кримської республіканської партійної організації «ВО «Батьківщина» озброєними працівниками СБУ.

Є цілком очевидним, що за час свого управління країною діюча влада, її представники не виправдали очікувань та довіри суспільства. Безпідставно підняті ціни на газ, не забезпечений належний соціальний захист населення.

Тому єдине, що може допомогти діючій владі втриматися на владному Олімпі – це тотальне захоплення влади на усіх рівнях, в тому числі шляхом придушення, по суті, єдиної опозиційної сили, якою є партія «Батьківщина», очолювана Юлією Тимошенко.

Саме тому влада запустила репресивну машину залякування, шантажу та погроз проти членів партії «Батьківщина» в масштабах всієї країни. За допомогою правоохоронних органів здійснюються напади на приміщення «Батьківщини», чиниться тиск на активістів партії. Влада на місцях робить усе, щоб паралізувати роботу осередків опозиційної партії та заблокувати діяльність народних депутатів, депутатів всіх рівнів від нашої політичної сили і майбутніх кандидатів від партії «Батьківщина».

З огляду на це, фракція «Блок Юлії Тимошенко» у Верховній Раді України заявляє рішучий протест проти таких дій. Ми звертаємось до гаранта Конституції, до усіх представників владної вертикалі на місцях чітко дотримуватись вимог Основного закону стосовно права людини на свободу політичних уподобань та політичну діяльність, негайно припинити свавілля, переслідування інакомислячих, залякування та переслідування громадян, які є членами ВО «Батьківщина», або симпатизують нашій політичній силі.

Ми застерігаємо: така практика призведе до того, що Україна знову буде вкинута у вакханалію беззаконня, а всі демократичні надбання, які наша держава здобувала протягом майже 20 років, будуть втрачені назавжди.

Влада робить величезну помилку, намагаючись знищити єдину впливову опозиційну силу. Така практика не робить честі ані діючій владі, ані Україні загалом в очах світової спільноти.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.