Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Віктор Янукович особисто контролюватиме розшук харківського журналіста

Влада 4472 перегляди

Опубліковано - 20.08.2010 12:43 | Всі новини | Версія для друку

Президент Віктор Янукович особисто контролюватиме розшук харківського журналіста
Президент Віктор Янукович особисто контролюватиме розшук харківського журналіста
Сьогодні Глава держави ще раз викликав Генерального прокурора України Олександра Медведька та Міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова для доповіді про хід розшукової роботи щодо зниклого редактора харківської газети Климентьєва.

Про це повідомила прес-служба АП.

Президент глибоко стурбований долею журналіста і тримає справу під особистим контролем.

«Правоохоронні органи Харківської області і всієї України повинні зробити все можливе і неможливе для того, щоб знайти журналіста. Треба також звернутися за допомогою до правоохоронців сусідніх з Україною держав», – наголосив Президент, підкреслюючи надзвичайну важливість цієї розшукової роботи.

12 серпня о 22:30 родичі Климентьєва звернулися до Дзержинського райвідділу міліції Харкова із заявою про те, що 11 серпня він пішов з дому і не повернувся.

За інформацією правоохоронців, редактор харківської газети "Новий стиль" 11 серпня виїхав з невідломим на автомобілі БМВ сріблястного кольору у невідомому напрямку.

За інформацією від його колег, він нібито збирався у той день фотографувати маєтки місцевого начальника податкової адміністрації та заступника прокурора області.

Міліція 15 серпня порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Мобільний телефон і ключі Климентьєва були знайдені 17 серпня в гумовому човні на Печенізькому водосховищі. Згідно з повідомленнями посадовців МВС, там було також нібито знайдено труп невідомого.

Климентьєв спеціалізувався на журналістських розслідуваннях корупційних діянь та зловживань місцевих силовиків та інших посадовців.

Газету "Новий стиль" Климентьєв видавав з 2004 року за власні кошти, в редакції працювало три людини. За час існування вийшло 76 номерів газети.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.