Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вже не тільки опозиція, а й Президент незадоволені законом про вибори

Вибори-2010 5552 перегляди

Опубліковано - 23.08.2010 17:17 | Всі новини | Версія для друку

Вже не тільки опозиція, а й Президент незадоволені законом про вибори
Вже не тільки опозиція, а й Президент незадоволені законом про вибори
Президент України Віктор Янукович наполягатиме на проведенні позачергової сесії Верховної Ради для внесення змін до закону про місцеві вибори, і внесе до парламенту свій законопроект вже 25 серпня.

"25-го, відразу після Дня Незалежності, я підпишу зміни (законопроект про внесення змін до закону про місцеві вибори) до закону про вибори і буду наполягати, щоб відбулося позачергове засідання Верховної Ради, щоб ми змінили цей закон, і політичні сили вже мали можливість за оновленим законом брати участь у виборах ", - сказав Президент в інтерв'ю журналістам у понеділок у Каневі.

Глава держави зазначив, що після того, як закон про внесення змін до місцевих вибори набрав чинності, він викликав широкий резонанс в суспільстві.

Президент не уточнив, які саме зміни до закону він має намір ініціювати, пославшись на дуже великий їх перелік.

Янукович пояснив той факт, що раніше він підписав цей закон, а не скористався правом вето, тим, що не бачив тоді конкретних пропозицій для його вдосконалення, а тільки політичну боротьбу.

Зараз же, за словами Президента, коли сформувалася суспільна і політична думка про необхідність внесення змін до закону про місцеві вибори, слід їх розглянути в парламенті і прийняти.

"Зараз на цьому етапі, я вважаю, що необхідно врахувати ту точку зору, яка сьогодні, фактично склалася і в суспільстві, і в українському політикумі, тобто додати зміни до того закону, який вже був прийнятий, і який я на той час підписав , тому що я, за великим рахунком, нічого, крім завзятої боротьби в самому парламенті, не бачив ", - сказав Президент.

За словами Януковича, сьогодні він почув точку зору суспільства, різних політичних партій.

Крім того, він назвав неприпустимою практику внесення змін до виборчого законодавства напередодні виборів і має намір викорінити її шляхом прийняття Виборчого кодексу.

"Мене завжди дивувало, що напередодні виборів політики ініціюють різні зміни в різні закони. На мій погляд, така практика недопустима в сучасній демократичній країні. Тому я буду ініціювати найближчим часом прийняття Виборчого кодексу, який би зробив неможливим у майбутньому такі політичні дії з боку тієї чи іншої політичної партії, або партій, які ініціюють ці питання (коригування закону про вибори) ", - сказав глава держави.

Як повідомлялося раніше, газета "Дзеркало тижня" повідомляла, що Янукович ухвалив рішення внести зміни в закон про місцеві вибори.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.