Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Столичні БЮТівці оперативно позбулися тушок і вважають голосування сфальсифікованим

Самоврядування Регіон: м.Київ 8670 переглядів

Опубліковано - 25.08.2010 17:57 | Всі новини | Версія для друку

Столичні БЮТівці оперативно позбулися тушок і вважають голосування сфальсифікованим
Столичні БЮТівці оперативно позбулися тушок і вважають голосування сфальсифікованим
За рішенням ради виборчого блоку політичних партій БЮТ у м. Києві з депутатської фракції БЮТ у Київській міській раді виключено 8 депутатів.

Про це під час прес-конференції повідомила голова депутатської фракції БЮТ Київраді Тетяна Меліхова, повідомляє прес-служба фракції БЮТ у Київраді.

"Окремі депутати нашої фракції, проігнорувавши попереднє рішення ради столичного БЮТ не брати участь у пленарному засіданні Київради та не підтримувати скасування районних у м.Києві рад, все ж прийшли сьогодні у сесійну залу. Їх буде виключено з фракції", - сказала Меліхова.

Голова фракції БЮТ у Київраді також вказала, що у сесійній залі на момент голосування за звернення Київської міської ради до Верховної Ради України щодо внесення змін до Закону України "Про столицю України - місто-герой Київ" стосовно утворення (не утворення) районних рад були присутні не більше 50 депутатів.
"Ми всі бачили на табло цифру 65 - це означає, що проголосувало 65 карток депутатів, бо фізично їх було у сесійній залі не більше 50. Це означає, що сьогоднішню сесію не можна визнати легітимною", - вважає Меліхова.

Вона додала, що "голосували картки депутатів, яких не було в залі. "З БЮТ не було Дмитрука, Берегового, Петькуна, а їхні картки чомусь голосували", - сказала вона.

Меліхова повідомила, що вона як голова фракції БЮТ у Київраді звернулась до секретаря Київради Олеся Довгого з вимогою надати їй поіменний перелік тих депутатів, які підтримали звернення Київради до Верховної Ради України щодо утворення (не утворення) районних рад.

"Усіх тих БЮТівців, прізвища яких будуть фігурувати у цьому списку, рада БЮТ виключить з фракції та поставить питання про позбавлення їх депутатського мандату", - ще раз підкреслила Меліхова.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.