Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Однопартійці, депутати міськради нагадали Януковичу про його обіцянки

Самоврядування Регіон: Харківська область 8661 перегляд

Опубліковано - 28.08.2010 19:00 | Всі новини | Версія для друку

Однопартійці, депутати міськради нагадали Януковичу про його обіцянки
Однопартійці, депутати міськради нагадали Януковичу про його обіцянки
Депутати Ізюмської міськради у Харківські області вимагають негайно відкликати проект Податкового кодексу.

Як повідомив представник міськради, рішення звернутися з такою вимогою до центральних органів влади було ухвалене у четвер, 26 серпня.

"Розбудова сильної Української національної держави можлива тільки за умов створення потужної соціальної опори в особі середнього класу. Значну його частину становить середнє та дрібне підприємництво", - йдеться у зверненні.

"Національна влада зобов'язана забезпечувати поступ у розвитку середнього та дрібного підприємництва як своєї основної опори, створювати умови для його становлення, мінімізувати вплив державного апарату на розвиток підприємництва", - вважають депутати.

Вони зазначили, що "в умовах кризи влада повинна йти назустріч і забезпечити податкові канікули, аби дати підприємництву можливість вистояти".

Натомість, заявляють депутати, центральна влада "оголосила середньому та дрібному підприємництву справжню війну".

"Розпочато тотальні перевірки підприємницької діяльності органами МВС, встановлюються нереальні суми штрафів. Тепер на підприємців очікує новий удар у вигляді Податкового кодексу та закону про обов'язкове пенсійне страхування", - зазначають вони.

"Обіцяні податкові канікули перетворено на звичайний фарс. Новий Податковий кодекс фактично знищить спрощену систему оподаткування та нівелює єдиний податок", - йдеться у зверненні.

Депутати наголосили, що "розширення повноважень податкової інспекції прямо порушуватимуть конституційні права громадян України".

"Обшуки приміщень, безапеляційність рішень, ухвалених податковою, примусове стягнення, арешти - це пряме нищення підприємництва. В Податковому кодексі закладено системне ігнорування принципу рівноправності платників та органів податкової інспекції", - вважають вони.

Депутати наголошують, що "підприємництво вже реагує на тотальний наступ влади: почалося широкомаштабне згортання підприємницької діяльності малої та середньої ланки".

"Ізюмська міська рада на підтримку дрібного та середнього бізнесу вимагає від центральних органів влади негайно відкликати проект Податкового кодексу", - йдеться у зверненні.

Як повідомив співрозмовник, це звернення підтримали 32 (всього у міськраді 44) депутати, більшість із яких становлять представники Партії регіонів (24 мандати).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.