Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки демократичного вибору. У Криму готуються до фальсифікацій

Вибори-2010 Регіон: Автономна республіка Крим 6942 перегляди

Опубліковано - 13.09.2010 13:36 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки демократичного вибору. У Криму готуються до фальсифікацій
Хроніки демократичного вибору. У Криму готуються до фальсифікацій
Нинішня влада створює механізм фальшування результатів місцевих виборів на рівні територіальних і дільничних виборчих комісій.

Про це в ефірі Першого національного телеканалу заявив народний депутат, член фракції «БЮТ – Батьківщина» Остап Семерак.

«Сьогодні на прикладі Криму, де сформовано територіальну виборчу комісію, ми вже бачимо, як будуть формуватися ТВК, і як потім ними ж будуть формуватися дільничні виборчі комісії, – сказав парламентарій. – Що ми маємо сьогодні в Криму? Опозиція представлена в територіальній виборчій комісії «аж» двома людьми з 18-ти. Це нагадує один із сталінських висловів, які так любить цитувати теперішній прем’єр-міністр: «не важливо, хто і як голосує – важливо, хто рахує».

На думку Семерака, за таких умов від влади слід очікувати використання тих самих методів, до яких вона вдавалася й раніше: «Вони викидатимуть спостерігачів з дільниць і будуть писати той результат, який їм потрібен».

«Принципово важливо, щоб опозиція і влада одне одного контролювали, і саме тому наша політична сила наполягала, щоб територіальні і дільничні виборчі комісії формувалися паритетно: 50% на 50%. Сьогодні цього немає. Якщо партія влади хоче довести, що ці вибори будуть чесними, давайте повернемося до закону про вибори і проголосуємо за нашу пропозицію. Якщо ж вони це відкидають, то це є доказом того, що вони збираються махлювати», – підкреслив Семерак.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.