Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Гонгадзе. Нардеп Гриценко не вірить ГПУ

Кримінал 4808 переглядів

Опубліковано - 17.09.2010 09:31 | Всі новини | Версія для друку

Справа Гонгадзе. Нардеп Гриценко не вірить ГПУ
Справа Гонгадзе. Нардеп Гриценко не вірить ГПУ
Народний депутат України (фракція НУ-НС), голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки й оборони Анатолій Гриценко не вірить висновкам прокуратури у “справі Гонгадзе” і вважає цю справу незавершеною.

Про це він заявив у ексклюзивному інтерв’ю УНІАН.

“У покійного міністра МВС Юрія Кравченка не було жодних мотивів особисто віддавати наказ вбивати Гонгадзе”, – сказав Гриценко.

Депутат переконаний, що такий наказ віддав хтось інший. “Наказ може бути відданий у будь-якій формі. Можна сказати: взяти оцю висоту! А можна сказати: синок, зроби оце. Тому висловлене у будь-якій формі бажання командира, це – наказ. Я думаю, що так само хтось наказав чи попросив це зробити Кравченка. Відповідь на це питання ми не отримали”, – підкреслив голова комітету ВР з питань нацбезпеки й оборони.

Гриценко також не вірить у самогубство Кравченка. “Він (Ю.Кравченко) зробив два постріли в одну голову різнокаліберною зброєю, і це ставить ще більше запитань”, – зазначив депутат.

На його думку, без чесної відповіді на питання, хто замовив убивство журналіста, Україна не матиме майбутнього. “Доки ми не дамо чесної відповіді, хто замовив Гонгадзе – після того, як десять років тіло цієї молодої людини не було поховане по-християнськи, – Україна залишиться проклятою територією і не матиме, принаймні, морального майбутнього. Якщо ми хочемо мати майбутнє, ми повинні її (цю справу – УНІАН) чесно завершити”, – наголосив Гриценко.

Як повідомлялося раніше, 14 вересня прес-служба Генпрокуратури заявила, що досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням колишнього генерала міліції Олексія Пукача у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе завершується.

За даними ГПУ, слідством встановлено, що замовником цього злочину був загиблий Кравченко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.