Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко заявила, що про чесні вибори вже не йдеться

Вибори-2010 5995 переглядів

Опубліковано - 17.09.2010 16:27 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко заявила, що про чесні вибори вже не йдеться
Тимошенко заявила, що про чесні вибори вже не йдеться
Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що рішення Центральної виборчої комісії про формування складів територіальних виборчих комісій може призвести до майже повної відсутності представництва партії "Батьківщина" в тервиборчкомах.

"Від "Батьківщини" навіть по самим кращим очікуванням, які є, це не більше однієї людини в територіальних виборчих комісіях, але в той же час зараз по певним домовленостям від "Батьківщини" взагалі не приймають, а приймають від Української соціал-демократичної партії, тобто можна так, що три, які на Блок Юлії Тимошенко взагалі від Української соціал-демократичної партії", - сказала Тимошенко сьогодні на прес-конференції в Києві.

На думку лідера "Батьківщини", існує реальна загроза відсутності представництва від її партії на виборах до органів місцевого самоврядування. "Мова йде про те, що в принципі може не бути від нашої партії по багатьом територіальним комісіям людей зовсім, але якщо і будуть, то зрозуміло, що абсолютно не рівно, не пропорційно, не чесно", - пояснила вона.

"Навіть якщо просто порахувати грубо, то владна коаліція, Партія регіонів, комуністи и Народна партія Литвина – це дев'ять людей, а від усієї опозиції, а це виходить у нас дванадцять партій, всього шість людей. Думаю, що ви можете побачити, що в кожній територіальній комісії вже апріорі по порядку кількісного формування буде чисельна більшість у правлячої коаліції", - констатувала Тимошенко.

Крім того, лідер партії зазначила, що більшість Центральної виборчої комісії знаходиться в прямому підпорядкуванні Адміністрації Президента та Партії регіонів. "В Центральну виборчу комісію входить 15 осіб, і з них прямими членами Партії регіонів є 9 людей, включаючи і представників правлячої коаліції. Ці 9 людей голосують разом, як годинник, і підпорядковані вони пану Льовочкину в Адміністрації Президента, він їм дає вказівки, він повністю регулює ситуацію, вони повністю на телефонному зв’язку знаходяться з Адміністрацією Президента", - додала вона.

Юлія Тимошенко повідомила, що ЦВК сформувала у Київській та Львівській областях тервиборчкоми із представників, запропонованих псевдоорганізаціями "Батьківщини". "Центральна виборча комісія у Київській і Львівській області прийняла пропозиції до складу територіальних виборчих комісій від фіктивних осередків "Батьківщини", тобто від фальшивих партій, проігнорувавши і рішення всіх органів нашої партії, наші листи, по суті справи, фіктивні осередки партії "Батьківщина" легалізовані більшістю ЦВК, яка підпорядкована Адміністрації Президента", - підкреслила лідер партії.

Таким чином, за її словами, партія "Батьківщина" викреслена з виборчого процесу у Київській та Львівській областях.

"В такому контексті вибори, по суті, вже сфальшовані, тому що не треба проводити виборів, треба просто написати протоколи, проштампувати "трійками" і відправити їх в ЦВК, яка без розбору прийме ті протоколи, які таким фальшивим чином зроблені. Немає в територіальних виборчих комісіях контролю від опозиції", - резюмувала Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.