Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко повідомила, що СБУ переслідує Турчинова

Політика 4750 переглядів

Опубліковано - 17.09.2010 17:12 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко повідомила, що СБУ переслідує Турчинова
Тимошенко повідомила, що СБУ переслідує Турчинова
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє про подальше посилення тиску силових структур, підпорядкованих Президенту України Віктору Януковичу, та політичне переслідування її першого заступника, екс-Першого віце-прем’єр-міністра Олександра Турчинова.

"Уже сьогодні з середини дня почали тероризувати Турчинова і затягувати його в Службу безпеки України без будь-яких на те підстав, тому що все, що Турчинов міг повідомити Службі безпеки України по всім справам, він вже повідомив, і сьогоднішній спонтанний його виклик дає можливість оцінити, як діє сьогодні Служба безпеки України", - сказала Тимошенко сьогодні на прес-конференції в Києві.

За її словами, СБУ не лише розшукує Турчинова, але й чинить тиск на його найближче оточення.

"Його шукають по всім можливим і не можливим місцям, де він може знаходитись, і, власне, тероризують всіх людей, які з ним або працюють, або живуть", - додала вона.

Тимошенко повідомила, що зараз Турчинов знаходиться у відрядженні.

"Сьогодні Турчинов знаходиться у відрядженні, і тому так сталося, що він не може задовольнити такі сіюмінутні потреби Служби безпеки України. Але я переконана, що Турчинов всі роз’яснення, які потрібно, Службі безпеки вже дав, і йому додати до цього нема чого", - пояснила лідер партії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.