Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Турчинов знайшовся і пішов у СБУ

Політика 4331 перегляд

Опубліковано - 20.09.2010 10:41 | Всі новини | Версія для друку

Турчинов знайшовся і пішов у СБУ
Турчинов знайшовся і пішов у СБУ
Колишній перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов сьогодні вдруге з’явився на допит в СБУ, куди був викликаний на 10.00.

Як заявив він журналістам, «я не поінформований, з якого приводу мене викликають. Мене дивує та істерія, яку підняли ЗМІ (мається на увазі заява голови СБУ Валерія Хорошковського про те, що слідчі не можуть встановити місцезнаходження Турчинова для вручення йому повістки на допит – УНІАН)», - сказав Турчинов.

За його словами, коли йому стало відомо, що його знову викликають до СБУ, він попросив представника Служби, щоб той взяв для нього повістку. «Не знаю, які питання мені будуть ставитися. Минулий раз я вичерпно відповів фактично на всі запитання, які вважав за необхідне обсудити зі слідчим», - зазначив Турчинов.

В той же час він припустив, що повторний допит скоріш за все теж пов’язаний зі справою щодо розмитнення 11 млрд. кубометрів газу, оскільки видана йому повістка підписана тим самим слідчим, з яким він спілкувався минулого разу.

Разом з тим Турчинов зауважив, що цілком готовий до зміни свого процесуального статусу (наразі у зазначеній справі фігурує як свідок – УНІАН).
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.