Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мати вбитого владою журналіста просить політиканів не піаритися на трагедії

Вибори-2010 10530 переглядів

Опубліковано - 20.09.2010 11:22 | Всі новини | Версія для друку

Мати вбитого владою журналіста просить політиканів не піаритися на трагедії
Мати вбитого владою журналіста просить політиканів не піаритися на трагедії
Мати журналіста Георгія Гонгадзе закликала політиків не «піаритися» і не виносити на всенародне обговорення її матеріальне становище, а звернути краще увагу на розслідування справи її сина.

Так Леся Гонгадзе відреагувала на озвучену в ЗМІ пропозицію бізнесмена, члена Партії регіонів Рената Ахметова купити для неї квартиру. Пропозицію озвучила заступник голови Адміністрації президента України Ганна Герман в ефірі одного із телеканалів у п’ятницю, зазначивши, що про складне матеріальне становище матері Гонгадзе бізнесмен довідався від неї.

Прес-секретар бізнесмена і народного депутата Рената Ахметова Олена Довженко підтвердила Deutsche Welle, що така пропозиція була, нині вона залишається актуальною і відпрацьовуються робочі моменти.

Передвиборча щедрість

«Питання квартири, матеріальна допомога чи інші коштовні подарунки для мене нині не актуальні, - заявила в інтерв’ю Deutsche Welle Леся Гонгадзе. - Пріоритетом для мене є справа з розслідування вбивства мого сина, а не те, де я живу і який у мене туалет. Тому я змушена відмовити добрим намірам бізнесмена Рената Ахметова, хоча особисто він мені цього й не пропонував», - каже мати журналіста.

Такі пропозиції надходять часто, зізнається Гонгадзе, особливо перед виборами.

Ще у 2005 році мати відмовилася від аналогічної пропозиції Леоніда Черновецького щодо нового помешкання.

«Перед цими президентськими виборами мені пропонували відкрити рахунок у банку на чималу суму в іноземній валюті, від чого я відмовилася. У цій ситуації для мене це неважливо. Я постійно наголошую, що не хочу, аби політики використовували моє становище», - каже Леся Гонгадзе.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.