Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Студентку Майю Москвич намагаються виключити з університету через акцію проти свавілля СБУ

Пістолетне право 6385 переглядів

Опубліковано - 21.09.2010 13:10 | Всі новини | Версія для друку

Студентку Майю Москвич намагаються виключити з університету через акцію проти свавілля СБУ
Студентку Майю Москвич намагаються виключити з університету через акцію проти свавілля СБУ
Студентці Луцького національного технічного університету Майї Москвич, члену партії «За Україну!», погрожують виключенням з університету через організацію акції проти свавілля СБУ.

17 вересня, в Луцьку біля стін СБУ у Волинській області відбулася акція на захист українського історика Руслана Забілого, повідомила прес-служба партії.

Протест пройшов у формі флеш-мобу, під час якого кожен безпосередній учасник приніс до будівлі СБУ комп’ютерний диски з "таємною інформацію" для СБУ з записаними на них матеріалами про ОУН і УПА, які стали відомі громадськості завдяки зусиллями Забілого та його колег. Таким чином стверджуючи: «Забілий віз інформацію для мене». Також активісти подарували книги «Літопис УПА» працівникам Cлужби Безпеки.

У переддень акції до координатора протесту, члена партії «За Україну!» Майї Москвич часто надзвонювали співробітники СБУ. Вони намагалися дізнатися про деталі акції. Наступного дня Майю, студентку 5 курсу факультету бізнесу, викликав на розмову декан факультету, син ректора університету Тарас Божидарник.

«Близько 40 хвилин декан факультету Тарас Божедарник намагався переконати мене не проводити цієї акції. І взагалі відмовляв від громадської діяльності. Інакше мене виключать з університету», - розповіла Майя. Вона заявила, що в жодному разі не відмовиться від громадської діяльності і відстоюватиме це право.

Майя Москвич подала заяву до прокуратури області про неправомірні дії декана.

Міжнародний пакт про громадянські і політичні права та Конституція України гарантує право на свободу об'єднання у політичні партії та громадські організації для здійснення і захисту своїх прав і свобод та задоволення політичних, економічних, соціальних, культурних та інших інтересів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.