Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Будуємо нову країну. Керч офіційно стала територією однієї партії

Назад в СРСР Регіон: Автономна республіка Крим 8021 перегляд

Опубліковано - 21.09.2010 18:06 | Всі новини | Версія для друку

Будуємо нову країну. Керч офіційно стала територією однієї партії
Будуємо нову країну. Керч офіційно стала територією однієї партії
У Керчі місцева влада оголосила місто територією Партії регіонів. Під таким гаслом у п’ятницю, 24 вересня, відбудеться День Партії регіонів на центральній площі міста.

"Керчани - патріоти нашого улюбленого міста! Ваша участь у Дні Партії регіонів - це підтримка нашого Президента Януковича, уряду України і Криму, міської влади, курсу на оновлення країни, поліпшення життя людей. Керч - територія Партії регіонів!", - йдеться в повідомленні мерії.

У рамках заходу на площі Леніна відбудеться зустріч з головою Керченської міської організації Партії регіонів, мером міста Олегом Осадчим і депутатами міської ради. Після цього проведуть великий концерт творчих колективів міста.

Крім того, як повідомило "Новому Регіону" джерело в Керченській мерії, на апаратній нараді виконкому всіх співробітників зобов'язали проводити агітаційно-просвітницьку роботу з населенням.

"Співробітникам дано завдання - щодня виходити з роботи із кабінетів о 16 годині і годину часу присвячувати роботі з населенням: ходити по квартирах і інформувати про титанічні праці Партії регіонів на благо громадян", - уточнило джерело.

У мерії Керчі цілі та завдання обов'язкових поквартирних обходів пояснити не змогли, оскільки співробітники прес-служби не перебували на нараді. "Я не в курсі, нас ніхто не повідомляв цього разу про апаратку", - повідомив спеціаліст інформаційно-аналітичного відділу Сергій Курін.

Проведення Дня Партії регіонів, за словами Куріна, відбудеться за ініціативи міської організації регіоналів. Інші партії, що беруть участь у місцевих виборах, заявки на подібні акції не подавали.

За інформацією кримських комуністів, лідер місцевих "регіоналів", голова Радміну Василь Джарти поставив завдання однопартійцям набрати 70% голосів будь-якими шляхами. Для цього вже доручено надрукувати додатковий комплект виборчих бюлетенів.

Між тим, комуністи назвали ініціативу вдади Керчі дурістю і спробою застосування адмінресурсу.

Народний депутат Леонід Грач вважає, що Партія регіонів намагається за допомогою адмінресурсу сфальсифікувати результати майбутніх місцевих виборів.

Про це він заявив Gazeta.ua, коментуючи те, що у Керчі місцева влада оголосила місто територією Партії регіонів.

“Керівництво Керчі знахабніло до “бєспредела”. Що таке Керч місто-герой?! Хоча б вдумувались ідіоти. Інакше я їх назвати не можу. Оголосити місто - зоною Партії регіонів. Дуже цікаво: зона і Партія регіонів якось символічно асоціюються ці два слова, терміни і т.д.”, - відзначив Грач.

Головний комуніст Криму зазначив, подібні процеси відбуваються у всіх регіонах України.

“Іде “бєспрєдел” зі сторони Партії регіонів практично у всіх регіонах України. Досить серйозно проявляється адмінресурс, підкуп. Крим виділяється особливо, бо там приїхав Джарти, а він “спеціаліст” по забезпеченню результату виборів. Він ніде не приховує, що 70 % повинні проголосувати за них. Це при тому, що у них зараз максимум 24%. Сьогодні є ще один приклад “наїзду”. Директору радіочастотного центу запропонували піти, “доки тролейбуси ходять”, бо “ми вже привезли з Макіївки свого”. Ми всі маємо бити у дзвони, тому що “регіони” сьогодні здійснюють бандитизм. Всі мають об'єднатися проти них”, - підсумував нардеп.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.