Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Свобода інформації по-російські

Світ навколо нас 7846 переглядів

Опубліковано - 11.10.2006 21:05 | Всі новини | Версія для друку

Свобода інформації по-російські
Свобода інформації по-російські
Російський провайдер припинив надавати послуги громадянам Грузії.

Компанія “ГарантХостРу” повідомила про відмову надавати свої послуги громадянам Грузії. З 3 жовтня 2006 року, окрім того, що компанія призупиняє обслуговування ряду інтернет-сторінок, що належать громадянам Грузії, “ГарантХост” припинив співробітництво з грузинськими фрілансерами і грузинською веб-студією.

У відповідних записах на сторінках блога компанії сказано, що компанія “ГарантХост” “вже не раз підтверджувала свою активну соціальну політика і громадянську позицію” і вводить репресивні міри проти громадян Грузії “в зв"язку з проведенням різкої антиросійської політики”. Це запис викликав широкий резонанс серед відвідувачів блога, які залишили близько двоохсот коментарів з обвинувачинями в неадекватності співробітників фірми і порушенням конституції РФ.

Компанія мусила відреагувати на відклики і розмістити пояснення до свого рішення. Засновники “ГарантХост” заявили, що вони не є націоналістами і відмовили у надані послуг лише кільком клієнтам за ведення активної антиросійської політики.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.