Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ведучий CNN заявив, що в керівництві телекомпаній багато євреїв, і звільнився

Медіа 18387 переглядів

Опубліковано - 3.10.2010 01:59 | Всі новини | Версія для друку

Ведучий телекомпанії CNN Рік Санчес заявив, що телеіндустрією, у тому числі і CNN, керують лише євреї
Ведучий телекомпанії CNN Рік Санчес заявив, що телеіндустрією, у тому числі і CNN, керують лише євреї
Телекомпанія CNN звільнила ведучого денного ефіру Ріка Санчеса, який дозволив собі антисемітські висловлювання та різкі слова на адресу відомого коміка.

Ведучий телекомпанії CNN Рік Санчес в ефірі однієї з радіостанцій заявив, що телеіндустрією, у тому числі і CNN, керують лише євреї.

Повідомлення про те, що Санчес більше не працює на компанію, з'явилося і на сайті CNN. Проте в ньому вказується, що ведучий був не звільнений, а "раптово пішов" сам через день після того, як зробив "неоднозначні заяви", повідомляє Lenta.ru.

В четвер Санчес з'явився в ефірі однієї з радіостанцій і назвав коміка Джона Стюарта, який висміяв його програму в своєму шоу, вузьколобим.

Коли інтерв'юєр попросив пояснити, Санчес заявив, що Стюарт має упередження до всіх незгодних з його точкою зору, яка в цілому є "точкою зору білого ліберального істеблішменту".

Журналіст нагадав Санчесу, що Стюарт є євреєм і таким чином належить до меншин. "Ну так, - люди зовсім без влади... Заради бога, ви жартуєте?" - відповів колишній співробітник CNN.

Далі Санчес повідомив ведучому, що всі, хто керує CNN, такі ж, як Стюарт, та і в керівництві інших телекомпаній багато таких же, як він.

"І після цього припускати, що в наший країні євреї - пригноблена меншина? Ну так...", - підсумував Санчес.

Як повідомляється на сайті CNN, Санчес пропрацював на новиннєвому телеканалі з вересня 2004 року. Останнім часом його програма Rick's List виходила по буднях з 15:00 до 17:00. Санчес, вихідець з Куби, також співпрацював з іспаномовною редакцією CNN.

Відзначимо, що останнім часом канал CNN втрачає глядачів: він останній в американському рейтингу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.