Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні останній день подачі кандидатами документів до ТВК

Вибори-2010 6876 переглядів

Опубліковано - 6.10.2010 13:24 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні останній день подачі кандидатами документів до ТВК
Сьогодні останній день подачі кандидатами документів до ТВК
Сьогодні, 6 жовтня, закінчується термін подачі у тервиборчкоми документів для реєстрації кандидатів у депутати як у багатомандатному, так і в одномандатному виборчих округах.

Це передбачено затвердженим Центральною виборчою комісією календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення місцевих виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня.

Згідно з календарним планом, сьогодні також закінчується термін подачі в територіальні виборчі комісії документів для реєстрації кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови.

При цьому місцеві партійні організації можуть до 7 жовтня звернутися до ТВК з повторною заявою про реєстрацію кандидатів у депутати, включених до виборчого списку кандидатів у депутати від своєї організації з виправленими відповідно до вимог Закону документами.

Претенденти в кандидати у депутати, які висуваються у мажоритарних округах, також до 7 жовтня можуть подати до ТВК повторну заяву про реєстрацію з наданням виправлених документів. Ця ж норма і терміни поширюються й на кандидатів у мери, яким було відмовлено в реєстрації через неналежне оформлення документів.

Територіальні виборчі комісії повинні 8 жовтня ухвалити остаточні рішення щодо реєстрації кандидатів у депутати, а також на посади сільського, селищного та міського голови.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні призначено на 31 жовтня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.