Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


День Жовтневої революції може знову стати державним святом в Україні

Назад в СРСР 7787 переглядів

Опубліковано - 7.10.2010 22:20 | Всі новини | Версія для друку

Україна - єдина з пост-радянських республік, яка хоче повернути свято більшовицького перевороту
Україна - єдина з пост-радянських республік, яка хоче повернути свято більшовицького перевороту
Представники Партії регіонів і комуністи прийняли за основу законопроект, яким пропонується зробити 7 листопада, - “день Жовтневої революції” - офіційним вихідним днем в Україні.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні комітету з питань соціальної політики і праці, повідомив член фракції БЮТ Андрій Павловський.

"На засіданні комітету депутати Партії регіонів, комуністи і кілька "тушок" підтримали законопроект № 7086, авторами якого є депутати КПУ Симоненко і Цибенко, яким пропонується зробити 7 листопада святковим днем", - заявив Павловський.

Він зазначив, що замість цього пропрезидентська більшість планує відмінити інший вихідний день - 2 травня.

"Я вважаю, що таке рішення - це ще один крок, який демонструє всю суть совкового режиму влади Януковича-Азарова", - сказав Павловський.

"Хочу нагадати, що жодна пострадянська країна не святкує цей день. Навіть у Росії, яка є правонаступницею СРСР, 7 листопада вважають звичайним робочим днем. І лише Україна: що не "реформа" - то крок назад і повернення у минуле", - додав бютівець.

Як повідомлялося, торік Верховна Рада доручила Кабінету міністрів вжити заходи щодо святкування 90-річчя створення комсомолу.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.