Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чорновіл заявив, що слідство має факти, які підтверджують вбивство його батька

Правосуддя 10373 перегляди

Опубліковано - 13.10.2010 17:19 | Всі новини | Версія для друку

Тарас Чорновіл впевнений, що його батька було навмисне вбито і не вірить в покарання замовників вбивства
Тарас Чорновіл впевнений, що його батька було навмисне вбито і не вірить в покарання замовників вбивства
Депутат Верховної Ради Тарас Чорновіл (позафракційний) заявив, що в слідства є факти, які свідчать про те, що його батька, колишнього лідера партії “Народний рух України” В’ячеслава Чорновіла, було вбито.

Також Чорновіл не вірить, що замовники вбивства його батька будуть покарані, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Справа про вбивство мого батька почала знову рухатися в адекватному напрямі, але потім, як виявилося, знову зникла політична воля. Постараюся найближчим часом зустрітися у черговий раз з Генеральним прокурором і слідчим. Бачу всі підстави вірити, що, якщо не замовники, то, принаймні, організатори точно будуть встановлені і покарані", - підкреслив Чорновіл.

За словами політика, є факти, що підтверджують, що Чорновіла було вбито. "Не можу багато говорити про матеріали слідства, але є факти, які, безумовно, підтверджують, що це було вбивство", - сказав він.

Нагадаємо, голова "Народного Руху України" Чорновіл та його водій Євген Павлів загинули в 1999 році в автокатастрофі. "Toyota", в якій вони перебували, зіткнулася з навантаженим "КамАЗом" на 5-ому кілометрі траси Бориспіль-Золотоноша. 25 березня 2010 року виповнилось 11 років від дня його загибелі. За версією Міністерства внутрішніх справ, яке тоді очолював Юрій Кравченко, аварія автомобіля, у якому їхав Чорновіл, сталася випадково.

Як відомо, соратники Чорновола наполягають на тому, що загибель лідера Руху не була випадковою. Зокрема, народний депутат Ярослав Кендзьор стверджує, що є дані свідків щодо ДТП, в якій загинув Чорновіл.

Окрім того, судмедексперти зафіксували наявність на черепі загиблих лідера НРУ та його водія "чотирьох лінійних ударів, які могли бути завдані кастетом", переконує Кендзьор.

У квітні генпрокурор Олександр Медведько обговорив із депутатом Чорноволом питання ексгумації тіла його батька.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.