Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Баранів - у стійло”: регіонали зігнали всіх чиновників до Московського патріархату, а малий бізнес зганяють у саму партію

За право людини Регіон: Черкаська область 10780 переглядів

Опубліковано - 15.10.2010 02:54 | Всі новини | Версія для друку

Чиновників заганяли до церкви, як баранів до кошари
Чиновників заганяли до церкви, як баранів до кошари
Усіх працівників Черкаської облдержадміністрації вранці 14 жовтня змусили прийти до Михайлівського собору Української православної церкви МП. А довірена особа Януковича на президентських виборах заявив про злочинний характер влади.

В храмі з нагоди свята Покрови молився голова обласної адміністрації Сергій Тулуб, пише Gazeta.ua.

"Якщо чесно, то прийти до церкви нас зобов'язали в примусовому порядку, - сказав Сергій - працівник одного з управлінь.

"Уникнути відвідин не було ніякої можливості. Збір чиновників призначили на 8 годину 15 хвилин у Першотравневому парку, де знаходиться Михайлівський собор. За кілька хвилин з'явився губернатор. Він пройшов усередину. Керівники управлінь і відділів пішли за ним. Решті дозволено було розійтися до місць роботи", - розповів він.

"Я принципово не ходжу до Московської церкви. Відвідую лише церкву Київського патріархату. Чому я маю ходити до чужої церкви услід за губернатором? Невже у нас в країні скасовано свободу віросповідань?", - обурилась Наталія з черкаської ОДА.

Працівники адміністрації не захотіли називати свої прізвища і департаменти, у яких працюють, через страх перед звільненням.

У вересні до п'ятірки Партії регіонів відмовився вступити черкаський митрополит Софроній. Попри це церква Московського патріархату відкрито підтримує Партію регіонів на місцевих виборах.
Петро Душейко: “На жаль, ми ще не стали справжньою нацією”
Петро Душейко: “На жаль, ми ще не стали справжньою нацією”
Довірена особа кандидата Януковича в шоці від свавілля банди, напущені на Черкащину президентом Януковичем

Керівник президентської виборчої кампанії Віктора Януковича в Черкаській області і його довірена особа на виборах-2010 Петро Душейко заявляє, що сьогодні єдиним шансом для підприємців області врятувати свій бізнес є перехід до Партії регіонів, пише "Обком".

«Найбільш очевидне - керівники області грубо порушують виборче законодавство. Ви ж самі бачите, що у нас коїться. Цього не достатньо? У нас пішли тотальні перевірки підприємців! Влада дає команду податковій шукати мільйонні штрафні санкції. Не знайшли за останній період, нічого, пориються в минулих справах. Все одно шукають, копають і риють. Такі ж команди дали пожежникам та іншим службам. І це не проблема одного Душейко. Ось вам відповідь на питання, чому раптом так багато представників бізнесу побігли в Партію регіонів. Перехід до Партії регіонів стає єдиний шансом врятувати свій бізнес для підприємців!», - повідомив регіонал.

Також, коментуючи інформацію про те, що в області практично всі керівники лікарень, шкіл, держслужб пішли в Партію регіонів, Душейко сказав: «Звичайно, а що ж їм ще залишається? Люди хочуть вижити. Скажу дуже болючі слова - на жаль, ми ще не стали справжньою нацією. Ми не маємо гордості і хребта, який би нам давав можливість протистояти ось таким діям влади».

Душейко також висловив думку, що керівники області спекулюють іменем Президента. «Я був довіреною особою Віктора Януковича на президентських виборах. Вважаю, що зараз йде спекуляція його ім'ям. Не думаю, що Президент як гарант Конституції давав добро на такі дії. Але, на жаль, Президент і його оточення не завжди те ж саме», - сказав Петро Душейко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.