Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Губернатор Тверської області Дмитро Зеленін розповів чим годують на офіційних прийомах в Кремлі

Імперія «Совок» 5922 перегляди

Опубліковано - 16.10.2010 02:53 | Всі новини | Версія для друку

Те саме скандальне фото
Те саме скандальне фото
Губернатор Тверської області Дмитро Зеленін на прийомі в Кремлі знайшов дощового хробака в салаті і повідомив про це на своїй сторінці на Twitter.

Є така версія, що губернатор продемонстрував звичайну модель поведінки, що прийнята у деяких гіперактивних блогерів, але у держлюдей поки непопулярна. Замість того, щоб з'ясувати відносини з френдами "один на один", вони висловлюють претензії на весь світ в жанрі "не забудемо, не пробачимо", повідомляє Політ.Ру. А що такого?

Є також версія, що губернатор пожартував. Однак, на цей раз йому, схоже, буде непереливки.

«Таке трапляється в Олександрівському залі. Разом з яловичиною подають салат з живими дощовими хробаками », - написав у Твіттері Дмитро Зеленін і опублікував фотографію, але нікому з навколишніх про це не розповів.

На нашій пам'яті це друга така гучна історія з хробаками після “Броненосця Потьомкіна”.

Пізніше він видалив цей запис, але фотографія вже розійшлася. А що такого? Можливо губернатор вчинив як справжня вільна людина, не в приклад якому-небудь послужливому управителю, який би того хробака тихесенько з'їв і було б шито-крито? А можливо, йому треба було б непомітно прибрати хробака в сірникову коробку і зловити на нього підлящика у Волзі? Як тут розібратися?
А пам’ятаєте, що сталося після того, як матроси “Потьомкіна” виявили в їжі хробаків?
А пам’ятаєте, що сталося після того, як матроси “Потьомкіна” виявили в їжі хробаків?
Радник Президента Росії Сергій Приходько порекомендував своїм колегам-юристам ввести в формулювання з оцінки діяльності губернаторів таку статтю, як “звільнення за недоумство”. “А про безвідповідальність і дурість говорити навіть не буду” - додав він. До того ж він порадив усім, хто хотів би покликати пана Зеленіна в гості до себе додому, серйозно подумати, перш ніж це робити.

В свою чергу, як повідомляє “Кавказ-Центр”, прес-секретар управсправами ПРезидента Мєдвєдєва Віктор Хреков заявив 14 жовтня, що за оприлюднення інформації про те, що його господар Дімка жере живих хробаків і пригощає ними своїх гостей, зокрема на прийомі президента Німеччини Вульфа в Кремлі 12 жовтня, губернатор Тверськой області Дмитро Зеленін, що розголосив ці цікаві відомості в Інтернеті, може бути притягнутий до кримінальної відповідальності .

Яке саме покарання загрожує губернаторові, Хреков не уточнив. Він заявив лише, що «особа, що допустила подібні вислови, нестиме відповідальність відповідно до чинного законодавства». При цьому прес-секретар управсправами кремлівського карлика підкреслив, що «ситуація складається не на користь Зеленіна». За словами Хрекова, в даний час проводиться дослідча перевірка.

P.S. У Твіттері вже створена сторіночка легендарного хробака. Користувач KremlinCherv у своєму мікроблозі дякує Зеленіна за здобуту популярність. Він вже додав у друзі Арнольда Шварценеггера, Дмитра Мєдвєдєва, Аркадія Дворковича і, зрозуміло, батька рідного - Дмитра Зеленіна.

"Поїдають салати, брати, я - останній черв'як демократії!" - закликає KremlinCherv у своєму Твіттері.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.