Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ОБСЄ не помітило те, що бачили більшість українців

Вибори-2010 10493 перегляди

Опубліковано - 1.11.2010 15:45 | Всі новини | Версія для друку

ОБСЄ не помітило те, що бачили більшість українців
ОБСЄ не помітило те, що бачили більшість українців
Особистий представник діючого голови ОБСЄ з питань виборів Марат Сарсембаєв вважає, що місцеві вибори в Україні відбулися.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції у Києві.

«Мої особисті враження - в цілому вибори відбулися, зауважень і скарг з боку кандидатів, спостерігачів та членів комісії я не чув, навпаки, люди інформували мене, що все йде спокійно», - сказав Сарсембаєв.

Він зазначив, що партії були представлені у виборчих комісіях досить пропорційно.

«Я не побачив факторів, які могли б працювати на користь правлячої партії», - сказав Сарсембаєв.

Він також зазначив, що на виборчих дільницях була прийнятна кількість виборців. При цьому Сарсембаєв нагадав, що, згідно до світових стандартів, до виборчої дільниці не повинні бути прикріплені більше 2-2,5 тис. осіб. За його словами, в Україні ці стандарти були дотримані.

На прохання прокоментувати заяву опозиції про те, що вона не визнає результати виборів у Київській області, оскільки в цьому регіоні у виборах брали участь «клони» партійних організацій, Сарсембаєв зазначив, що питання з партіями-«клонами» потрібно вирішувати в суді.

«Я не помітив, щоб хтось щось говорив про партії клони», - сказав він.

Крім того, Сарсембаєв зазначив, що у спостерігачів від ОБСЄ були незначні зауваження до процесу голосування. Він навів приклад, що на деяких виборчих дільницях було «своєрідне пломбування урн», тобто пломби не завжди були заводськими.

Сарсембаєв повідомив, що відвідав 8 виборчих дільниць у 8-ми містах в периметрі 70 км від Києва. У зв’язку з цим, за його словами, не може зробити висновки щодо оцінки виборів по всій Україні.

Нагадаємо, раніше міжнародні спостерігачі заявили, що місцеві вибори в Україні 31 жовтня пройшли досить організовано, при цьому не було зафіксовано серйозних порушень, які б могли вплинути на результат виборів.

Від “Аратти”: ми, чесно кажучи, іншого від європейських поборників демократії не очікували. Тому, що пам'ятаємо вибори доби Кучми.

Тоді, при всіх махінаціях і фальсифікаціях європейські спостерігачі також переконували нас, українців, що біле - це чорне.

І в тому немає нічого дивного: адже абсолютно зрозуміло, що у нашому домі жоден іноземець лад наводити не збирається, бо це - виключно наша з вами справа.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.