Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Комуністи вже Майдан не лають. Луганський Майдан проти фальсифікацій

Вибори-2010 Регіон: Луганська область 10114 переглядів

Опубліковано - 2.11.2010 13:28 | Всі новини | Версія для друку

Комуністи вже Майдан не лають. Луганський Майдан проти фальсифікацій
Комуністи вже Майдан не лають. Луганський Майдан проти фальсифікацій
Сьогодні в Луганську комуністи провели попереджувальний мітинг і подали заявку на проведення безстрокової акції протесту проти фальсифікацій.

Про це повідомив лідер луганських комуністів, народний депутат, кандидат на пост мера Луганська Спиридон Кілінкаров.

У КПУ вважають, що у Луганську триває масова фальсифікація результатів виборів. За словами Кілінкарова, всю ніч переписувалися протоколи в окружній комісії, розташованій в будівлі Жовтневого райвиконкому, яка була заблокована міліцією. Він також повідомив, що вчора ввечері комісія припинила свою роботу, і з приміщення були видалені всі спостерігачі.

Керівник ЦГЗ УМВД України в Луганській області Тетяна Погукай підтвердила кореспонденту УНІАН, що справді о 21.30 комісія ухвалила рішення припинити роботу до 08.00 сьогоднішнього дня, щоб дати можливість членам комісії відпочити. Всі документи були опечатані, в приміщенні залишилися 6 членів комісії, зокрема два від КПУ. З території комісії дійсно були видалені всі сторонні, а вхід узяла під охорону міліція, сказала Погукай.

Близько 23.00 члени комісії від КПУ вирішили виїхати і попросили їх випустити. Водночас біля вхідних дверей у будівлю райвиконкому стояли особи, які вимагали їх впустити, мотивуючи це тим, що вони кандидати і хочуть упевнитися в цілісності печатки. Їх не пропустили. Почалася сутичка, на місце події було викликано додатковий наряд міліції, приїхав Кілінкаров, його теж не пропустили, поінформувала Погукай.

За її словами, подіями цієї ночі займається прокуратура. Голова окружної комісії Валентина Зеленських стверджує, що комісія не порушила закон, і розцінює події як спробу втрутитися в роботу комісії.

Сьогодні, 2 листопада, комісія відновила свою роботу о 09.30.

За даними виборчого штабу КПУ, після підрахунку голосів на 75% виборчих дільницях їх кандидат на посаду мера Кілінкаров має перевагу в 2 тис. 135 голосів перед Сергієм Кравченком, кандидатом від Партії регіонів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.