Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Новим Генпрокурором може стати земляк Януковича

Влада 3729 переглядів

Опубліковано - 2.11.2010 17:48 | Всі новини | Версія для друку

Генеральний прокурор Олександр Медведько і його заступник Віктор Пшонка
Генеральний прокурор Олександр Медведько і його заступник Віктор Пшонка
Питання про нового генерального прокурора майже вирішене - ним стане перший заступник глави ГПУ, уродженець Донеччини Віктор Пшонка.

Про це інформовані джерела в Партії регіонів та в Генпрокуратурі розповіли виданню "Фокус".

За даними джерел, після закінчення терміну повноважень генерального прокурора Олександра Медведька Президент Віктор Янукович внесе до парламенту кандидатуру Віктора Пшонки.

Джерело в ПР стверджує, що фігура нового генпрокурора пройшла усі погодження на Банковій.

Пшонка з 1998 по 2003 рік він працював прокурором Донецької області, а в листопаді 2003 року став заступником генпрокурора Геннадія Васильєва.

Наприкінці 2006 року Пшонку призначили заступником генпрокурора Медведька. Він очолив нагляд за правоохоронними органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання і досудове слідство.

Нагадаємо, глава парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив про готовність регіоналів підтримати кандидатуру Медведька на посаду генпрокурора, якщо президент вирішить його на ній залишити.

Як відомо, термін повноважень нинішнього генерального прокурора спливає 4 листопада. Раніше як кандидата на пост глави ГПУ ЗМІ називали імена заступник голови адміністрації президента Геннадія Васильєва, колишнього генерального прокурора Святослава Піскуна, заступника генпрокурора Рената Кузьміна.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.