Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Киян ще 12 днів можуть поморжувати

Регіональні новини Регіон: м.Київ 7809 переглядів

Опубліковано - 17.10.2006 15:04 | Всі новини | Версія для друку

Киян ще 12 днів можуть поморжувати
Киян ще 12 днів можуть поморжувати
Згідно з правилами КМДА від 7 жовтня 1992 року про підготовку і проведення опалювального сезону, на запуск опалювальних систем міським службам надається 12 днів.

Про це повідомили в департаменті громадських зв`язків АК «Київенерго», пишуть «Економічні вісті».

Тим часом, за даними начальника служби обліку ВАТ «Київгаз» Ольги ЄРЕМЕНКО, споживання газу населенням за останніх 2 тижні, коли температура трималася на рівні 10 градусів, збільшилося на 10-15%. В результаті щодобова перевитрата палива становить 100 тис. куб. газу, що дорівнює 45 тис. гривень.

В разі, якщо КМДА підключатиме опалення 10-12 днів, кияни додатково спалять мільйон кубометрів газу за фіксованою для населення ціною 500 тис. гривень. Важко підрахувати, на скільки збільшиться споживання електроенергії, оскільки кількість охочих обігріти своє житло за допомогою обігрівачів, стрімко зросте.

За даними Гідрометцентру, в Україну заходять арктичні повітряні маси з півночі Росії, що уже найближчим часом викличе похолодання до - 4 градусів Цельсія.

Нагадаємо, що згідно з нормативами опалювальний сезон починається тоді, коли середньодобова температура знижується нижче 8 градусів Цельсія.

У 2005 році опалювальний сезон почався 15 жовтня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.