Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Камасутру визнали ворогом сексу

Він і Вона 13194 перегляди

Опубліковано - 11.11.2010 02:26 | Всі новини | Версія для друку

Камасутру визнали ворогом сексу
Камасутру визнали ворогом сексу
Головним ворогом гарного проведення часу в ліжку більшість чоловіків і жінок вважають інтимні експерименти, а науковці, додатково, - і ранній початок статевого життя.

Такий висновок зробили американські фахівці, які вирішили з'ясувати, від чого залежить рівень сексуального задоволення, повідомляє Yтро.ru. Головне джерело позитивних емоцій - це відчуття близькості, стверджують вчені з Техасу.

Вони організували масштабне дослідження для встановлення зв'язку мотивів, за якими представники обох статей вступають в інтимний зв'язок і задоволенням, яке вони від цього отримують.

Абсолютна більшість піддослідних жінок відчувають більше задоволення і краще відгукуються про секс, метою якого було не досягнення оргазму, але доведення до нього свого партнера. Вчених здивувало, що і серед чоловіків-учасників переважали подібні відповіді. Крім того, багато хто з них зовсім несподівано заявили, що їхні найкращі відчуття від сексу можуть зіпсувати "проби пера" - спроби привнести в звичний процес щось нове, оригінальне й сміливе.

Фахівці підкреслюють, що чуттєве середовище, що виникає навколо інтимної близькості, має набагато більше значення саме для представниць слабкої статі. Також саме у жінок у запасі знаходиться в кілька разів більше "причин" для занять сексом. "Чоловіки демонструють вузький спектр "сенсу" секса. При цьому не можна сказати, що вони займаються цим просто з тваринних інстинктів", - вважає автор роботи, психолог Кайл Стевенсон.

Спільно з відомою спеціалісткою в галузі психології сексу, доктором Сінді Местон вони залучили 544 чоловіків і жінок і дізналися, що ж робить їх по-справжньому щасливими в ліжку.

"Коли жінки займаються не сексом, а коханням, вони практично завжди залишаються задоволені", - говорить доктор Местон. Вчені також з'ясували, що ступінь задоволення, яке одержує пара від близькості, залежить від такого чинника, як час початку статевого життя. З опитування піддослідних психологи зрозуміли, що чим раніше люди долучалися до сексу, тим менше задоволення вони навчилися від нього одержувати.

Сінді Местон стала популярною після публікації її спільної з Давидом Бассом книжки "Навіщо жінки займаються сексом". У ній психологи представили суспільству понад дві сотні причин. А для того, щоб зібрати цей матеріал техаські вчені опитали близько двох тисяч американських жінок. Серед висновків знайшлося чимало оригінальних.

Так, дослідження показало, що більшість чоловіків знаходять практично будь-яку жінку хоча б певною мірою сексуально привабливою, в той час як більшість жінок не відчувають того ж до протилежної статі. За даними Местон і Басса, вісім з десяти сучасних жінок займаються сексом виключно заради спокійного життя, щоб не конфліктувати з партнером. Акумулюючи дані про привабливість чоловіків, вчені встановили, що переважна більшість жінок збуджує низький голос, спортивне тіло і приємний запах від нього.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.