Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Полковник міліції Стогній продемонстрував приклад законослухнянності

Скандал 5018 переглядів

Опубліковано - 13.11.2010 20:15 | Всі новини | Версія для друку

Радник міністра внутрішніх справ України Костянтин Стогній
Радник міністра внутрішніх справ України Костянтин Стогній
Радник міністра внутрішніх справ України Костянтин Стогній вдарив в обличчя екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка після ток-шоу «Шустер live».

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні журналістам повідомив директор Департаменту зв’язків з громадськістю МВС України Дмитро Андреев.

За його словами, у першій частині «Шустер live» обговорювалося питання діяльності органів внутрішніх справ. За словами Андреєва, після закінчення першої частини програми радник міністра Стогній і Михайло Гуцалюк, який у 2006 році перебував першим на квартирному обліку, але у 2009 році став 66-м, через зміну колишнім керівництвом МВС наказу щодо виділення житла працівникам міліції, обговорювали питання можливості відновлення у черзі.

"Стогній з Гуцалюком виходили зі студії Савіка Шустера, і в момент, коли йшла розмова, як же можливо відновитися у цій черзі, колишній міністр внутрішніх справ пан Луценко сказав, що квартиру можна отримати, якщо... ну, скажімо так, зробити... оральний контакт з міністром внутрішніх справ", - сказав Андреєв.

"Після цього Стогній вдарив пана Луценка в обличчя. Була потасовка. Стогній попросив Луценка, якщо в нього є якісь претензії, викликати міліцію для з’ясування цього інциденту. Але Луценко відмовився це робити", - зазначив директор ДЗГ МВС.

При цьому він наголосив, що на сьогодні заяви з боку Луценка до органів внутрішніх справ не надходило, "але такий інцидент мав місце".

Втім, існує й інша версія подій.
Народний депутат України Юрій Гримчак
Народний депутат України Юрій Гримчак
Депутат Верховної Ради від «Народної самооборони» Юрій Гримчак звернувся до міліції та Генеральної прокуратури із заявою про порушення кримінальної справи стосовно головного радника міністра внутрішніх справ Костянтина Стогнія.

В заяві депутат зазначив, що в п’ятницю ввечері після закінчення прямого ефіру на ТРК «Україна» він стояв біля будівлі, де розташована телекомпанія. Радник міністра МВС Костянтин Стогній підійшов до нього та завдав ударів в обличчя та по нозі. Юрій Гримчак зняв побої, що зафіксовано результатами судово-медичної експертизи.

В заяві Гримчак просить порушити кримінальну справу проти Стогнія та притягти його до кримінальної відповідальності за нанесення побоїв та втручання в діяльність народного депутата України.

Наразі коментарів від Луценка не надходило.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.