Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українці не висловлюють захоплення від дій влади

Громадська думка 7592 перегляди

Опубліковано - 15.11.2010 13:17 | Всі новини | Версія для друку

Українці не висловлюють захоплення від дій влади
Українці не висловлюють захоплення від дій влади
У листопаді спостерігається негативна динаміка оцінок діяльності Президента і виконавчої влади України громадянами.

Про це йдеться у результатах всеукраїнського опитування, проведеного громадською організацією “Українське демократичне коло” на замовлення Інституту політики.

“Відносна більшість громадян (48,8%) у цілому не схвалюють діяльність Віктора Януковича на посаді Президента України. Схвалюють діяльність Президента 41,7% дорослого населення. Не змогли визначитись 9,5%”, - йдеться у дослідженні.

У листопаді порівняно з травнем 2010 року кількість тих, хто схвалює діяльність Януковича на посаді глави держави, зменшилась на 19,6% (з 61,3% до 41,7%), а кількість тих, хто не схвалює його діяльність, зросла на 21% (з 27,8% до 48,8%), констатують соціологи динаміку оцінок громадян.

Діяльність Януковича на посту Президента найкраще оцінюють у Південному та Східному регіонах, гірше в Центральному регіоні, а найгірше – у Західному регіоні. Зниження оцінок діяльності Януковича на посаді Президента України в листопаді порівняно з травнем 2010 року відбулося найбільшою мірою за рахунок зниження оцінок його діяльності мешканцями Півдня та Сходу України, констатують актори дослідження.

”Більшість громадян (57,1%) у цілому не схвалюють діяльність уряду України. Схвалює діяльність Кабінету міністрів третина населення (32,6%), при цьому кожен десятий (10,3%) не зміг визначитися”, - також зазначається в опитуванні.

У листопаді порівняно з травнем 2010 року кількість тих, хто схвалює діяльність уряду України, зменшилась на 19,7% (з 52,3% до 32,6%), а кількість тих, хто не схвалює його діяльність, зросла на 24,8% (з 32,3% до 57,1%), заявляють соціологи.

”Також більше половини дорослого населення (52,4%) у цілому не схвалюють діяльність Миколи Азазрова на посаді прем’єр-міністра України. Схвалюють його діяльність 36,8%, а 10,8% опитаних не змогли визначитися”, - також йдеться в результатах опитування.

Відносно динаміки соціологи відзначають, що у листопаді в порівнянні з травнем 2010 року частка тих, хто схвалює діяльність чинного прем’єр-міністра, зменшилась на 17,1% (з 53,9% до 36,8%), а частка тих, хто не схвалює його діяльність, зросла на 22,6% (з 29,8% до 52,4%).

Опитування проводилося 2-8 листопада. Вибіркова сукупність репрезентує доросле населення України усіх регіонів країни. За місцем проживання опитано 1200 респондентів. Статистична похибка вибірки не перевищує 2,9%.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.