Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гримчак не має бажання саджати у в’язницю Стогнія

Скандал 3913 переглядів

Опубліковано - 16.11.2010 11:53 | Всі новини | Версія для друку

Гримчак не має бажання саджати у в’язницю Стогнія
Гримчак не має бажання саджати у в’язницю Стогнія
Народний депутат від фракції НУ-НС Юрій Гримчак не бажає притягнення радника МВС Костянтина Стогнія до кримінальної відповідальності за напад на депутата.

Про це "нунсівець" заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Я не хочу, аби його саджали до в'язниці. Чесно кажучи шкода - у нього ж теж є діти. Але, я вважаю, що він не повинен працювати у Міністерстві внутрішніх справ", - зазначив депутат.

Водночас, за словами парламентаря, не можна залишати цей інцидент безкарним.

"Він має бути покараний. Можливо, звільнений з посади, можливо, повинен отримати якийсь умовний термін, але покараний бути повинен", - заявив Гримчак.

За словами парламентаря "чинний співробітник МВС не повинен, навіть якщо його найстрашнішими словами ображатимуть, розпускати руки, як відносно громадян на вулиці, так і стосовно народних депутатів України".

Раніше Гримчак заявляв, що за своє побиття Стогній може сісти до в'язниці на 5 років і вимагав від Генпрокуратури порушити проти нього кримінальну справу. Він мотивував це перешкоджанням діяльності народного депутата.

Як повідомлялося раніше, що у п'ятницю після ефіру Шустер live відбулася бійка, в якій, за версією депутата Юрія Гримчака, брали участь він та радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній. Водночас сам Стогній каже, що бився з екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценко.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.