Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Табачник ляпнув, що при Єльцині Росія була ворожою для України державою. А при Путіні вона багата і миролюбна

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9434 перегляди

Опубліковано - 19.10.2006 17:31 | Всі новини | Версія для друку

Табачник ляпнув, що при Єльцині Росія була ворожою для України державою. А при Путіні вона багата і миролюбна
Табачник ляпнув, що при Єльцині Росія була ворожою для України державою. А при Путіні вона багата і миролюбна
Віце-прем'єр-міністр України із гуманітарних питань Дмитро Табачник побив всі особисті рекорди маразму. Цього разу – на ниві зовнішньої політики.

Оцініть монолог (надруковано в "Ізвєстія в Україні"):

«Рішення про вступ або невступ в НАТО й ЄС повинні ухвалюватися в конкретній політичній ситуації, з урахуванням всіх її чинників. В середині 1990-х років інтеграція в структури Північноатлантичного альянсу дійсно виглядала вельми привабливо для України, оскільки тоді нашим сусідом на Сході була Росія Бориса Єльцина, в якій, з мовчазного схвалення Заходу, був з танків розстріляний законно обраний парламент, йшла перша чеченська війна і яка знаходилася на межі розпаду на неконтрольовані території, напхані зброєю масового ураження і звичайними озброєннями.

Тоді Україні дали зрозуміти, що вона є для Альянсу небажаним партнером саме через напруженість її східного кордону.

Зараз, коли ми маємо справу з Росією Володимира Путіна — дружньою, передбаченою, стабільною, багатою і керованою державою, у нас, на мій погляд, немає потреби в додатковому захисті, але Альянс чомусь саме тепер виявив до нас своє зацікавлення, що явно запізнилося. Чи не тому, що тепер через наший безпечний східний кордон зручно дратувати Росію? Ми бачимо, до чого це привело в Грузії, і не бажаємо повторення подібного в наших відносинах з сусідами».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.