Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович вперто тягне Україну під кремлівські крила

Назад в СРСР 6733 перегляди

Опубліковано - 26.11.2010 18:16 | Всі новини | Версія для друку

Янукович вперто тягне Україну під кремлівські крила
Янукович вперто тягне Україну під кремлівські крила
Президент Віктор Янукович заявляє про можливість вступу України до Митного союзу РФ, Білорусі і Казахстану.

Про це він заявив у п'ятницю на прес-конференції в Москві.

"Коли мені ставлять, наприклад, питання, чи зможе Україна вступити до Митного союзу Росії, Білорусі і Казахстану, - це можливо. Але у нас є процедури, які ми маємо пройти в Україні, наприклад, (внести) зміни до Конституції, які можливі, і їх можна вирішити як в парламенті, так і, наприклад, на всеукраїнському референдумі", - сказав президент.

З 1 січня 2010 року в рамках Євразійського економічного співтовариства (ЄврАзЕС) діє Митний союз Росії, Білорусі і Казахстану.

6 липня 2010 року набрав чинності Митний кодекс Митного союзу.

Наступна контрольна дата у заходах МС - 1 липня 2011 року. Цього дня митні кордони між Росією і Казахстаном, а також між Росією і Білоруссю мають повністю зникнути.

З 1 січня 2012 року країни об`єднаються в єдиному економічному просторі, на якому застосовуватимуться єдині принципи роботи бізнесу. Крім того, лідери країн планують створити єдиний валютний простір на території Митного союзу.

Від “Аратти”: у разі входження України у так званий Митний союз можна назавжди забути про Європейську перспективу для нашої держави.

А у разі входження у ЄЕП - про державну незалежність України. Очевидно, що в панів Януковича і Азарова межа фантазії - бути дрібними клерками у оновленій Російській імперії. Хоча при тому ми впевнені, що навіть цих посад їм не світить - новітняф окупаційна влада хутко замінить зрадників на більш надійних товаріщей. Адже загальновідомо, що той, хто зрадив один раз - легко це зробить і вдруге.

Чи варто Вам Вікторе Федоровичу так ризикувати? Адже краще бути зі своїм народом, ніж задешево виторгувати довічну ганьбу на свій рід.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.