Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ПР не заборонятиме комуністів, щоб “не плювати в душі ветеранам”. Про душі мільйонів знищених українців регіонали не згадують

Національне питання 7187 переглядів

Опубліковано - 29.11.2010 17:16 | Всі новини | Версія для друку

Сіамські близнюки - ПР і КПУ
Сіамські близнюки - ПР і КПУ
Регіонал Чечетов вважає, що заборонити комунізм через його причетність до трагедії Голодомору, означає “плюнути в душу тим, хто захистив світ від фашизму”.

Заборонити Комуністичну партію в Україні - це означає плюнути у душу ветеранам війни. Про це заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи заяву екс-голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка про те, що Компартію необхідно заборонити в Україні, повідомляє ТСН.ua.

Він зазначив, що сьогодні Компартію підтримує і молодь, і люди середнього віку, "але більшою мірою - це ті люди, які ціною свого життя відстоювали країну і захищали країну і захистили весь світ від фашизму".

"Це (заборона КПУ - ред.) означає плюнути в душу ветеранам, учасникам бойових дій і, можна сказати, забрати у них останні роки життя. Можете уявити, як психологічно люди це сприймуть? Ті люди, які стояли насмерть, відстоюючи сьогоднішнє наше життя", - наголосив політик.

На думку нардепа, заява Наливайченка - це спроба підвищити свої рейтинги у суспільстві. "Він думає, що може компенсувати ту нестачу голосів рейтингу, відібравши їх у комуністів. Так вони ніколи до нього не перейдуть. А якщо буде такі заяви робити, то його рейтинг ніколи не підніметься вище плінтуса", - наголосив Чечетов.

Нагадаємо, що раніше Наливайченко заявив про те, що Комуністичну партію необхідно заборонити в Україні. Він аргументував це тим, що український суд визнав Голодомор геноцидом проти нашого народу, назвавши винними керманичів країни того часу.

"Далі має бути суд над комунізмом і над комуністичною партією...Перше і найголовніше, що є в нашій державі зараз - це співпраця з злочинцями, які організували геноцид. Комуністичну ідеологію треба на законодавчому рівні заборонити як злочинну ідеологію, яка призвела до знищення мирного населення", - заявив Наливайченко.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.