Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Розгон Майдану розпочав сезон масових розваг для соціуму під “йолкою”

Влада Регіон: м.Київ 5797 переглядів

Опубліковано - 3.12.2010 16:25 | Всі новини | Версія для друку

Розгон Майдану розпочав сезон масових розваг для соціуму під “йолкою”
Розгон Майдану розпочав сезон масових розваг для соціуму під “йолкою”
Починаючи з 3 грудня аж до Водохреща у Києві приходитиме низка масових загальноміських та загальнодержавних заходів з нагоди святкування Нового 2011 року та Різдва.

"У ці дні центр Києва - Хрещатик та Майдан Незалежності - повністю належатимуть дітям та їхнім батькам, киянам та гостям столиці", йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

У мерії наголошують, що майже щодня на головній площі столиці відбуватимуться святкові заходи, зокрема, Різдвяний ярмарок, урочисте запалення новорічної ялинки, різноманітні шоу та концерти, зустріч Нового року, святкування Різдва, Старого Нового року та інших заходів для дітей та дорослих.

Крім того, 3 грудня на Майдані незалежності відкрився каток.

"Також активно проходить святкове оформлення головної площі країни, прилеглих до неї вулиць та будинків, фахівці відновлюють пошкоджене гранітне покриття та тротуарну плитку, незабаром розпочнеться встановлення сцени тощо", йдеться в повідомленні прес-служби.

Як відомо, раніше голова КМДА Олександр Попов заявляв, що столична влада була змушена піти на демонтаж наметового містечка, щоб встигнути підготуватися до новорічних свят, зазначає “Українська правда”.

Черговий перл від Віктора Януковича: наметове містечко знесли заради “йолки”

Президент Віктор Янукович називає законним демонтаж спецзагонами міліції наметового містечка на Майдані Незалежності в Києві, оскільки, за словами президента, на цьому місці "встановлюється новорічна йолка".

"Сьогодні в Києві на тому місці, де стояли палатки, мітингувальники, встановлюється новорічна (після довгої паузи – ред.) йолка, люди будуть скоро святкувати Новий рік (головну Новорічну ялинку країни на Майдані Незалежності в Києві встановлюють до Дня Святого Миколая, 19 грудня – ред.), а намети були прибрані за рішенням суду", - наголосив Янукович.

Від “Аратти”: Не зовсім зрозуміло, яким чином Майдан підприємців заважав святковим заходам? Адже, якщо вірити підрахункам МВС, на Майдані у пікові зібрання знаходилося до 2 тисяч громадян, а між ними - близько сотні. Достатньо глянути на будь-яку фотографію головної площі столиці, аби побачити, що місця там більш, ніж достатньо для усіх.

Тим більше, що, знову таки, якщо вірити повідомленням МВС - протестувальники - люди культурні, алкоголь і наркотики не вживали.

До речі, можемо нагадати очільникам космічної КМДА, що 2005 рік кияни і гості столиці також зустрічали, так би мовити нетрадиційно: і з ялинкою, і з Майданом. І святкували весело, і ніхто, нікому не заважав.

Проте, ми розуміємо, що для певних осіб у владі, спогади про той Новий рік аж ніяк не веселі, скоріш, навпаки. Навідзнаку від більшості звичайних людей...

Отже, щось не дуже переконливо виглядає аргументація КМДА. І це, вірогідно, розуміє більшість громадян, яких влада, зазвичай, вважає сірим соціумом.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.