Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Табачника кажуть, що делегація затрималася у ФРН через погану погоду

Скандал 4138 переглядів

Опубліковано - 13.12.2010 19:09 | Всі новини | Версія для друку

У Табачника кажуть, що делегація затрималася у ФРН через погану погоду
У Табачника кажуть, що делегація затрималася у ФРН через погану погоду
Оргкомітет з підготовки візиту делегації України на Всесвітній фестиваль молоді, який почався в ПАР, спростовує інформацію ЗМІ про інцидент в аеропорту Франкфурта.

Зокрема, один із представників оргкомітету Олександр Божко сказав Корреспондент.net, що інформація, про яку повідомив сайт "Публічні люди", не відповідає дійсності.

За його словами, делегація, до складу якої входила 91 людина, застрягла у Франкфурті через те, що місцевий аеропорт працював з перебоями через несприятливі погодні умови.

У той же час, відзначив Божко, українська делегація вже прибула до столиці ПАР Преторії для участі у 17-му Всесвітньому фестивалі молоді та студентів.

У свою чергу в Мінсім'ї спростували інформацію про те, що 93 працікники міністерства опинилися в центрі скандалу. "Нам нічого не відомо про будь-який інцидент. Більше того, у складі делагаціі України знаходиться всього лише три представники Мінсім'ї", - заявили в міністерстві.

У Мінсім'ї відзначили, що до складу делегації входять представники різних громадських, студентських, молодіжних організацій.

Нагадаємо, раніше видання Публічні люди з посиланням на власне джерело повідомило про інцидент в аеропорту Франкфурта за участю української делагації.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.