Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хто більше напився у Німеччині? Регіонали кажуть, що це був нардеп-комуніст

Скандал 4107 переглядів

Опубліковано - 14.12.2010 11:45 | Всі новини | Версія для друку

Хто більше напився у Німеччині? Регіонали кажуть, що це був нардеп-комуніст
Хто більше напився у Німеччині? Регіонали кажуть, що це був нардеп-комуніст
У парламентській фракції Партії регіонів стверджують, що їх народний депутат не причетний до скандалу в аеропорту німецького міста Франкфурт-на-Майні. Інцидент в аеропорту стався через п’яного депутата від Компартії Андрія Найдьонова, кажуть в ПР.

Про це повідомив депутат від Партії регіонів Максим Луцький, коментуючи інформацію про те, що регіонала Андрія Пінчука в аеропорту Франкфурта нібито не пустили у літак через нетверезий стан.

За словами Луцького, інформація про те, що начебто до даного інциденту причетний Пінчук, не відповідає дійсності. "Коли ми дізналися про даний інцидент, то я, як перший заступник голови Комітету Верховної ради з питань освіти, мав з’ясувати всі обставини даного конфлікту. Я розмовляв телефоном з Андрієм Пінчуком, і той запевнив, що не має до цього жодного відношення, ніхто його з літака не знімав, і вся делегація Міносвіти добралася до ПАР", - сказав народний депутат.

При цьому Луцький зауважив, що конфлікт у німецькому аеропорту таки відбувся. За його словами, з літака у Франкфурті-на-Майні служба безпеки аеропорту намагалася зняти народного депутата від фракції КПУ Андрія Найдьонова та ще п’ятьох осіб. "Їх намагалися зняти через нетверезий стан. Однак ситуацію вдалося залагодити", - сказав народний депутат.

Луцький також наголосив, що Міносвіти не має стосунку до включення Найдьова та інших 5 осіб, що причетні до скандалу, у списки делегації на Всесвітній фестиваль молоді та студентів, що проходить в ПАР. Народний депутат пояснив, що ця поїздка планувалася ще місяць тому, й ці особи були включені до списку від Міністерства молоді, сім’ї та спорту.

"Після адміністративної реформи це міністерство стало частиною Міносвіти, і саме тому ці особи потрапили до складу делегації, оскільки всі папери були заздалегідь передані до ПАР", - сказав він.

Нагадаємо, за даними низки ЗМІ, українська делегація з Міністерства науки і освіти, молоді та спорту поскандалила зі службами аеропорту Франкфурта-на-Майні.

Зокрема, зазначалося, що 12 вересня працівники аеропорту відмовилися посадити на літак одного з членів української делегації - народного депутата від ПР Андрія Пінчука, з 98 осіб, яка прямувала до ПАР. Причиною стало алкогольне сп’яніння пасажира.

Тоді на знак протесту вся делегація відмовилася летіти з Франкфурта. Через деякий час делегація у повному складі все таки вилетіла в ПАР і благополучно дісталася цієї країни.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.