Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Конкурс “Міс Європа-2006” вперше буде проведено в Україні

Суспільне життя 12327 переглядів

Опубліковано - 19.04.2006 17:13 | Всі новини | Версія для друку

Композитор Омар Арфуш купив право на проведення конкурсу краси “Міс Європа-2006”
Композитор Омар Арфуш купив право на проведення конкурсу краси “Міс Європа-2006”
Вперше за свою 60-річну історію конкурс краси “Міс Європа” буде проведено в Україні. Огляд європейських красунь вважається одним із найпрестижніших.

Право на проведення "Міс Європа-2006" і двох подальших конкурсів купили відомий композитор Омар Арфуш і агентство "Супер Нова", пише сьогодні газета "Факты".

Відбірний тур почнеться в червні і триватиме місяць. Змагатися між собою будуть переможниці обласних конкурсів краси. А фінал, на якому зберуться красуні з усіх європейських країн, пройде в жовтні-листопаді. Правда, поки що організатори не вирішили, де саме він відбудеться: у Палаці "Україна" або Палаці спорту. Конкурс проходитиме подібно до "Євробачення". Глядачі разом з журі в режимі прямого ефіру шляхом голосування визначать переможницю. До речі, за всю історію "Міс Європа" українки жодного разу не займали призових місць.

"Ми раді, що конкурс пройде саме в Україні, - сказав Арфуш. - Тут живуть найкрасивіші дівчата в Європі. Чесно кажучи, проведення "Міс Європа-2006" в Києві було однією з умов купівлі шоу. Я ще точно не знаю, хто ввійде до складу журі, можу лише сказати, що це будуть відомі люди. Зараз ведуться переговори з Шерон Стоун про те, щоб вона очолила суддів".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Суспільне життя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.