Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін бачить щастя українців виключно у єепізації

Імперія «Совок» 5519 переглядів

Опубліковано - 16.12.2010 15:42 | Всі новини | Версія для друку

Путін бачить щастя українців виключно у єепізації
Путін бачить щастя українців виключно у єепізації
Прем’єр Російської Федерації Володимир Путін закликав Україну приєднатися до проекту Росії, Казахстану і Білорусі щодо інтеграції економік в рамках Митного союзу і створюваного Єдиного економічного простору.

"Якщо в тій чи іншій формі відбудеться приєднання України до цих інтеграційних процесів, то, звичайно, це буде потужним і важливим поштовхом до збереження цілих галузей економіки в Україні і допоможе підняти конкурентоспроможність багатьох наших підприємств", - сказав Путін під час щорічної телевізійної "прямої лінії".

"Але це вже суверенний вибір українського народу і сьогоднішнього українського керівництва", - зазначив він.

Росія, Казахстан і Білорусь створили цього року Митний союз. А з 1 січня мають намір запустити Єдиний економічний простір, який передбачає більш тісну інтеграцію економік.

Нагадаємо, Партія регіонів не виключає входження України до митного союзу з РФ, Білоруссю і Казахстаном.

"Нам необхідно вивчити детально цей напрямок, і ми ніколи не займаємося демагогією на відміну від Тимошенко. Можливо, це і реально. Необхідно дивитися вигоди і втрати для України від тієї чи іншої угоди та на підставі цього ухвалювати рішення", - сказав член Партії регіонів Олександ Єфремов.

Від “Аратти”: нагадаємо, що вперше про наміри приєднатися до ЄЕП заявив Президент Леонід Кучма під кінець другої каденції.

Тоді ж було оприлюднено статутні документи так званого єдиного економічного простору, згідно з якими закріплювалася фактична монополія Кремля на всі рішення та делегувалися у Москву частини своїх суверенних прав державами, членами утворення. Тобто, фактично під прапором ЄЕП, відтворюється СРСР з єдиним адміністративним центром у Москві.

Палким прихильником ідеї реставрації імперії, вже багато років є нинішній прем'єр Микола Азаров. Проте, навіть на початку цього року той самий прем'єр РФ Путін декілька разів заявляв, що ЄЕП для Росії не є актуальним.

Дивним чином ідея єепізації охопила керівні есендівські маси саме у підсумку візитів Януковича і Азарова у Кремль.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.