Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Фракція БЮТ оприлюднила заяву щодо нічного побоїща у сесійній залі

Політика 5213 переглядів

Опубліковано - 17.12.2010 12:19 | Всі новини | Версія для друку

Фракція БЮТ оприлюднила заяву щодо нічного побоїща у сесійній залі
Фракція БЮТ оприлюднила заяву щодо нічного побоїща у сесійній залі
Партія регіонів чітко і однозначно продемонстрували – для боротьби з інакомисленням у них залишився один єдиний аргумент, більшовицький: знищувати, зачищати, стирати з лиця землі своїх опонентів.

Ми надаємо текст заяви без мін та коментарів:

Заява фракції «Блок Юлії Тимошенко – Батьківщина»

Вчора, в цьому залі, брутально, жорстоко, з небувалим цинізмом вбиті залишки української демократії. Сьогодні – її похорони.

Хто б що не говорив, які б аргументи не демонстрував, але такого звірячого обличчя ненависті, нестримної злоби, не просто калічити, а вбивати – у цій священній будівлі ще не було.

Все було в цих історичних стінах. Зовсім недавно нинішня влада, а вчорашня опозиція місяцями блокувала цю трибуну, вимагаючи то референдуму по НАТО, то збільшення пенсій, зарплат та соціальних виплат. Хтось за це арештовував, бив, калічив, чи вбивав?!

Вчора Партія регіонів чітко і однозначно продемонстрували – для боротьби з інакомисленням у них залишився один єдиний аргумент – знищувати, зачищати, стирати з лиця землі своїх опонентів.

І вчорашні події це чітко продемонстрували: тут у стінах парламенту більше не залишилось місця для діалогу, конструктивної співпраці, спільного пошуку ефективних шляхів виходу з тої складної ситуації, яку ми всі переживаємо.

Черговий етап політичних репресій проти опозиції, її лідера надзвичайно швидко вилився у відверте зведення рахунків з опозицією із застосуванням грубої брутальної сили.

Невже Партії регіонів виявилося мало моральних тортур, яких вони заподіяли Юлії Тимошенко і тому перейшли до брутального, жорстокого й демонстративного побиття депутатів опозиціонерів? Чи може «регіонали» відчували моральне задоволення з того, що 70-річний народний депутат Юрій Гнаткевич сьогодні перебуває у вкрай важкому стані? Чи може четверо госпіталізованих депутатів БЮТівців, яких вчора покалічили депутати Партії регіонів – це покращення життя вже сьогодні?

Вчорашніми діями влада продемонстрували своє повне безсилля. Єдиним її аргументом виявилася груба фізична сила. Вони хочуть, щоб в Україні більше не діяли закони, Конституція, вони хочуть запровадити нові правила, щоб країна жила за законами вулиці: хто сильніший той і правий.

Але насправді тих, хто прагне повернути країну в часи беззаконня, панування криміналітету – меншість. І те, що депутати «регіонали», у яких залишилась ще частка совісті, жахнулись вчорашнім подіям у сесійній залі, яскраве тому підтвердження.

Влада намагаєтесь в чомусь обвинуватити Юлію Тимошенко та членів її команди. Але хто насправді повинен нести відповідальність за свої дії, члени Уряду Юлії Тимошенко, які робили все, щоб у розквіт небувалої світової фінансової кризи захистити український народ? Чи ті, хто в безсилій злобі і невмотивованій люті накидається на депутатів опозиціонерів в нестримному бажанні їх фізичного знищення?!

За десять місяців перебування при владі ви вичерпали кредит довіри людей. Жодна ваша обіцянка не виконана. Натомість суспільство з кожним днем відчуває все більший тягар. Тому зрозуміла ваша лють і ненависть.

Ми пропонуємо конкретні реальні кроки хоча б соціального захисту усіх людей, ви ж намагаєтесь посіяти в суспільстві страх і насильство. Бо так легше обкрадати людей, збагачуватись за їх рахунок.

Але вам це не вдасться! Наша політична сила, наша фракція не припинить свою боротьбу по захисту економічних, соціальних та політичних прав людей, демократії та національної ідентичності.

Вам не вдалось залякати і зламати Юлію Тимошенко, вам не вдасться залякати і зламати депутатів фракції «Блоку Юлії Тимошенко – «Батьківщина».

Ви не поставите український народ на коліна.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.