Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Неприкриті обличчя можновладців. Війна за землю під Донецьким університетом

Скандал Регіон: Донецька область 6387 переглядів

Опубліковано - 18.12.2010 14:16 | Всі новини | Версія для друку

Неприкриті обличчя можновладців. Війна за землю під Донецьким університетом
Неприкриті обличчя можновладців. Війна за землю під Донецьким університетом
У Донецьку побито Тетяну Лев — дружину професора Юрія Лисенка, який 10 грудня переміг на виборах ректора Донецького національного університету (ДонНУ).

Як повідомив сам Юрій Лисенко, його дружину, яка є проректором ДонНУ, побили невідомі біля під'їзду їхнього будинку ввечері в п'ятницю, 17 грудня.

«Це сталося вчора близько 9-ї години вечора біля під'їзду будинку. Двоє чоловіків, особи яких вона не розгледіла, вдарили її кілька разів по голові, потім збили з ніг і стали бити вже лежачу», — сказав Лисенко.

Він підкреслив, що нападники сказали його дружині: «Це тобі за чоловіка!» І зникли.

За словами Лисенка, медики поставили Тетяні Лев діагноз «струс мозку і травми».«Їй запропонували госпіталізацію, проте чесно сказали, що на даний момент у них немає умов, мало не в коридорі треба лежати. Ми відмовилися», — додав Лисенко. Він зазначив, що лікарі погодилися, що Лев повернеться додому, але якщо буде термінова необхідність — викличе «швидку».

«Наразі в неї нудота, блювота, будемо викликати лікаря, хоча сама вона боїться їхати до лікарні через слабкість. Вона тільки нещодавно вийшла з лікарні після хвороби», — додав Лисенко.

Він також повідомив, що в міліції факт побиття зафіксували. «Зараз ми з адвокатами подамо заяву до Київського райвідділу Донецька», — сказав Лисенко і заявив, що після події змушений буде звернутися до преси, до громадськості, «щоб нас захистили». «Можливо, будемо шукати власні кошти, щоб найняти охорону. Ну, це ж жах, що відбувається!», — Заявив Лисенко.

Нагадаємо, що 10 грудня переможцем на виборах претендента на посаду ректора став завідувач кафедрою «Економічна кібернетика» Юрій Лисенко. Його опонент — призначений міністром науки і освіти Дмитром Табачником в.о. ректора Петро Єгоров — не набрав 30% голосів, необхідних для запису до списку претендентів. Таким чином, у кадрову комісію Міністерства освіти і науки, молоді та спорту подано тільки одну кандидатуру майбутнього ректора ДонНУ.

Міліція 15 грудня в квартирі Лисенка було проведено бшук.

Тетяна Лев обіймає посаду проректора університету. Раніше вона була звільнена з посади наказом в.о. ректора Єгоровим, але судом відновлена на посаді.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.