Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Неприкриті обличчя можновладців. Міліція підозрює Тетяну Лев у самопобитті?

Скандал Регіон: Донецька область 5765 переглядів

Опубліковано - 20.12.2010 12:38 | Всі новини | Версія для друку

Тетяна Лев з чоловіком Юрієм Лисенком
Тетяна Лев з чоловіком Юрієм Лисенком
За фактом побиття дружини новообраного ректора Донецького національного університету Тетяни Лев порушено кримінальну справу.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Василь Фарінник.

"За інцидентом у Донецьку дійсно порушено кримінальну справу. Вона розслідується. Але справою займається не міліція, а справу веде прокуратура", - сказав він.

Водночас, міліціонер не уточнив, за якою статтею Кримінального кодексу порушено справу.

Фарінник також повідомив, що відвідав Донецьк і зустрічався щодо цього з начальником міського управління внутрішніх справ та начальником слідчого управління.

У свою чергу міліція розглядає версію інсценування серед інших версій нападу на проректора Донецького національного університету Тетяну Лев, яка є дружиною професора Юрія Лисенка, який переміг на виборах ректора вузу 10 грудня.

10 грудня в ДонНУ відбулися вибори ректора. Жоден з кандидатів не набрав 50% голосів делегатів зборів трудового колективу. З 300 делегатів конференції за професора Юрія Лисенка було віддано 138, за професора Петра Єгорова - 89.

Після цього в квартирі Лисенка проводилися обшуки, а 17 грудня до чергової частини Київського райвідділу Донецького міськуправління міліції надійшло повідомлення від сина Тетяни Лев про те, що її побили невідомі.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.