Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали не збираються звільняти нашоукраїнців

Коаліція «С.Р.А.К.А» 8924 перегляди

Опубліковано - 25.10.2006 20:39 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали не збираються звільняти нашоукраїнців
Регіонали не збираються звільняти нашоукраїнців
Координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова вважає, що говорити про відставку міністрів, призначених в уряді за квотою “Нашої України”, не варто.

“Ми в Партії регіонів говоримо про те, щоб міністри від "Нашої України" залишилися на своїх посадах і працювали й далі як політичні представники саме президента.
Це його політична квота, яка є частиною спільного Універсалу”, - заявила вона.

Коментуючи заяви однопартійців про кандидатів на заміщення вакантних посад, Богатирьова відзначила, що “Наша Україна” не оголосила остаточно про свою опозиційність.

“Тому Партія регіонів, орієнтуючись на європейські і демократичні цінності, розуміє бажання і необхідність присутності в уряді більшості серйозних політичних сил країни. Добре б, якби це розуміли й у "Нашій Україні”, - сказала вона.

Як повідомлялося, міністри, призначені в уряді за квотою “Нашої України” - юстиції Роман Зварич, у справах сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко, охорони здоров'я Юрій Поляченко і культури і туризму Ігор Ліховий подали заяву про відставку. Міністри пояснювали своє рішення невиконанням представниками коаліції Універсалу національної єдності.

В антикризову коаліцію входять Партія регіонів, Соціалістична і Комуністична партії. “Наша Україна” більш двох місяців вела переговори про створення широкої коаліції з її участю, однак вони закінчилися безрезультатно.

У той же час, на 3-му звітно-виборчому з'їзді партії “Народний Союз "Наша Україна” 21 жовтня президент, почесний голова партії Віктор Ющенко відзначив, що опозиційність - не кращий варіант для “Нашої України”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.