Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Львові вибухнув автомобіль директора одного з найбільших торгових центрів. Загинула дівчинка, що проходила поруч...

Кримінал Регіон: Львівська область 9989 переглядів

Опубліковано - 26.10.2006 14:49 | Всі новини | Версія для друку

У Львові вибухнув автомобіль директора одного з найбільших торгових центрів. Загинула дівчинка, що проходила поруч...
У Львові вибухнув автомобіль директора одного з найбільших торгових центрів. Загинула дівчинка, що проходила поруч...
У Львові о восьмій п`ятнадцять ранку вибухнув автомобіль директора одного з найбільших торгових центрів “Шувар” Романа Федишина.

Загинула 14-річна дівчина, яка проходила повз автомобіля. Роман Федишин та його охоронець зазнали незначних поранень, повідомляє 5 канал.

Очевидці кажуть, що вибух був доволі сильним - уламки джипа розлетілися у радіусі 15 метрів. Спалахнула пожежа, однак її швидко загасили охоронці торговельного центру.

Представники дирекції ринку обіцяють надати усіляку допомогу сім"ї загиблої дівчинки. Встановити тип вибухівки, яка спрацювала під автомобілем, можна буде лише після експертизи. Вибухотехнічна служба від коментарів поки утримується.

Про зловмисників, які заклали вибухівку під авто, правоохоронці сподіваються отримати інформацію із камер спостереження.

Віталій Максимов, начальник УМВСУ у Львівській області:
"Розробляються різні версії - і економічна, і політична."

Голова Львівської обласної організації ВО «Батьківщина», заступник голови Львівської обласної ради Іван Денькевич вважає, що замах на Романа Федишина пов'язане з його бізнесовою діяльністю.

«Ми не можемо усвідомити, з чим це пов'язано. Не думаю, що на Романа Федишина здійснювалося замах по політичних мотивах (Роман Федишин - заступник голови фракції БЮТ в міськраді Львова - прим. "Аратти"). Справа в бізнесі. Роман Федишин вів чесний бізнес на ринку «Шувар». Сьогодні там найнижчі ціни у Львові. Можливо, це комусь не подобалося. Ви також знаєте про поняття «Кришевання ринків». Федішин вів чесний бізнес і, можливо, відмовлявся від того «даху» і це комусь також не подобалося», – відзначив І. Денькевич, повідомляє ОБКОМ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.