Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Сімферополі вода і каналізація подорожчають в 4 рази

Регіональні новини Регіон: Автономна республіка Крим 8668 переглядів

Опубліковано - 27.10.2006 17:51 | Всі новини | Версія для друку

У Сімферополі вода і каналізація подорожчають в 4 рази
У Сімферополі вода і каналізація подорожчають в 4 рази
З 1 грудня для жителів Сімферополя в 4,2 рази підвищиться плата за водопостачання і каналізацію, тим часом, плата для сімферопольських підприємств зменшиться в 1,5 рази.

Таке рішення було ухвалене Сімферопольським міськвиконкомом, повідомили у прес-службі міськради столиці автономії.

Відповідно до документа, для жителів Сімферополя плата за водопостачання становитиме 1,26 гривні за кубічний метр (зараз - 0,3 гривні), за водовідведення - 0,30 гривень за кубічний метр (зараз - 0,07 гривні). Для інших споживачів (окрім населення) плата за водопостачання становитиме 6,64 гривні за кубічний метр, за водовідведення - 1,52 гривні за кубічний метр. Наразі загальний тариф (за 1 кубічний метр води і 1 кубічний метр стоків в сумі) для підприємств Сімферополя становить 12,18 гривні.

Як зазначили у прес-службі, зміна розмірів тарифів викликана необхідністю приведення їх у відповідність до збільшених цін на електроенергію (на 73%), паливно-мастильні матеріали (у 1,6-2,1 разу), необхідні хімреагенти (до 2,7 разу), збільшенням рівня мінімальної заробітної плати (у 3,2 разу) та інших витрат собівартості.

За даними сімферопольського виробничого підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, наразі собівартість послуг за водопостачання в столиці автономії становить 2,1 грн. куб. м, за водовідведення - 0,50 грн. за кубічний метр. Основними споживачами послуг є жителі міста - 85%.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.