Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепів Ар’єва і Донія замовили?

Скандал 4085 переглядів

Опубліковано - 17.01.2011 00:01 | Всі новини | Версія для друку

Народний депутат Володимир Ар’ев
Народний депутат Володимир Ар’ев
На народних депутатів Олеся Донія і Володимира Ар’єва готується замах.

Про це одного з депутатів попередив обізнане джерело з Партії регіонів, повідомла прес-служба «Народної самооборони».

За його даними, життя депутатів-опозиціонерів оцінили в 10 тисяч доларів.

Мотивом нібито стали різкі заяви політиків на адресу влади після проведеного «Народною самообороною» брифінгу для іноземних дипломатів.

Ми не маємо в своєму розпорядженні достовірної інформації, проте вважаємо своїм обов'язком попередити громадськість і пресу про даний факт.

Можливо, дана інформація надійшла депутатам із метою прямого залякування. Однак народні депутати мають намір і далі відстоювати свої принципи.

Між тим, сам Володимир Ар'ев поставився до ції інформації скептично.

«Інформація щодо підготовки замаху на мене та Олеся Донія справді є, але я сподіваюся, що це таке застереження», - сказав народний депутат від «НС» Ар’єв.

Політик уточнив, що про підготовку замаху повідомили саме йому.

Водночас Ар’єв не назвав джерела цієї інформації, а на уточнююче запитання, чи справді попередження надійшло з Партії регіонів, він відповів, що «безпосередньо саме джерело є не» з ПР.

Незважаючи на попередження, Ар’єв не збирається звертатися до міліції. «Насправді я в цьому не бачу сенсу. До речі, у зверненні теж, оскільки про що можна там говорити? Особливо у нинішніх умовах я не бачу сенсу звертатися до правоохоронних органів, оскільки в нас юстиція останнім часом вибіркова», - зауважив він.
Народний депутат Олесь Доній
Народний депутат Олесь Доній
«У мене немає охорони... Я просто буду більше пильнувати. Раніше, коли я був журналістом, теж ставився скептично до таких речей, але коли сам опиняєшся в такій ситуації, розумієш, що краще все ж зробити цю інформацію публічною, ніж чекати, поки такі плани, якщо вони є, будуть здійснені», - підсумував нардеп.

Народний депутат від «Народної самооборони» Геннадій Москаль вважає, що не слід скептично ставитися до інформації про підготовку замаху на народних депутатів Олеся Донія і Володимира Ар’єва.

Про це Москаль заявив в коментарі для ЛІГАБізнесІнформ.

За словами Москаля, політичні переслідування в Україні можуть виявлятися в різних формах. «Можуть бути у формах кримінальних переслідувань, що сьогодні здійснюється по відношенню до ставлеників уряду Тимошенко, а можуть бути в інших формах. Можуть невідомі побити на вулиці, може автомобіль наїхати раптово і т.п.… Тому я б не ставився скептично до таких заяв», - підкреслив народний депутат.

Також він висловив думку, що «десь влада загралася, і їй потрібно трошки зупинитися».

«Якщо є заява Держдепу США про політичні репресії, якщо є заява єврокомісара з питань розширення і політики сусідства - він заявив приблизно теж. Якщо Чехія, дуже педантична країна, дала політичний притулок Данилишину, що, казатимемо, наші спецслужби ніяк не прорахували, виманивши його із Німеччини до Чехії. Якщо визнали вже міжнародні організації, що у нас є політичні переслідування, то влада повинна бути обережна», - зазначив Москаль.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.