Аратта - На головну

9 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін вимагав у ЄС триматися якнайдалі від України

Імперія «Совок» 5263 перегляди

Опубліковано - 25.01.2011 03:01 | Всі новини | Версія для друку

Цар-батюшка Путін відкрито заявляв права на Малоросскую губєрнію
Цар-батюшка Путін відкрито заявляв права на Малоросскую губєрнію
За даними Wikileaks, Володимир Путін, будучи президентом Росії, заявляв, що Україна ніколи не стане західноєвропейською державою.

Про це він заявив у бесіді з тодішнім міністром закордонних справ Нідерландів Бернардом Ботом під час самміту США-ЄС в 2004 році. – повідомляє ТСН.

У документі Wikileaks за 3 грудня 2004 році, складеному тодішнім послом США в Нідерландах Кліффордом Собелем, йдеться, що після відповідних переговорів він поспілкувався з Ботом.

"Путін наполягав, що ЄС має триматися подалі від України як це робить Росія та додав, що через українсько-російські зв'язки Україна ніколи не буде західноєвропейською державою", - йдеться у звіті американського посла, який було надіслано в той час, як в Україні тривала Помаранчева революція.

Тим не менше, посол в документі зазначає, що ЄС продовжить співпрацю з Україною, не зважаючи на тиск Росії.

Нагадаємо, нещодавно Путін заявив, що Росія перемогла б у Другій світовій війні, навіть якщо б Україна не входила до складу СРСР.

Заява викликала гучну реакцію в українському суспільстві та політикумі. Зокрема, НУ-НС заявив, що Путін образив тисячі українських ветеранів. Проте, самі українські ветерани (як і личить вірним сталінцям, вони не побачили образи? - прим. “Аратти”) заявили, що не ображені на Путіна.

Львів’яни ж в свою чергу, передали Путіну таблетку від склерозу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.