Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Гонгадзе. Пукач намагається довести, що не хотів убивати Гонгадзе

Кримінал 4619 переглядів

Опубліковано - 1.02.2011 12:18 | Всі новини | Версія для друку

Справа Гонгадзе. Пукач намагається довести, що не хотів убивати Гонгадзе
Справа Гонгадзе. Пукач намагається довести, що не хотів убивати Гонгадзе
Олексій Пукач намагається переконати слідство в тому, що вбивати журналіста Георгія Гонгадзе він не хотів, хоча й не заперечує факт отримання “злочинного наказу”.

Про це заявив газеті "Комерсант-Україна" колишній адвокат Олексія Пукача Олег Мусієнко, відсторонений від справи восени минулого року на прохання самого Пукача.

Мусієнко заявив, що Пукач подавав клопотання про проведення очної ставки між ним і раніше засудженими за вбивство журналіста колишніми співробітниками МВС Олександром Поповичем, Валерієм Костенком і Миколою Протасовим.

"Пукач стверджує, що попередньої змови між ним і його підлеглими не було, що він не хотів убивати Гонгадзе, а просто хотів привести його в несвідомий стан. Але стався, як-то кажуть, нещасний випадок", - сказав Мусієнко.

За його словами, спочатку Пукач здавив шию журналіста руками, однак від цього Георгій Гонгадзе не знепритомнів.

"Тоді він (Пукач) скористався ременем, але його пряжка потрапила на кадик Гонгадзе, і внаслідок того, що Пукач не розрахував зусиль, кадик провалився, лопнув, і наступила миттєва смерть. Для Пукача це було несподіванкою", - сказав колишній адвокат Пукача.

Як відомо, екс-начальник департаменту зовнішнього спостереження Головного управління МВС Олексій Пукач обвинувачується в убивстві журналіста Георгія Гонгадзе у 2000 році. У цій справі вже засуджені колишні працівники МВС Попович, Костенко і Протасов.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.