Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За межею здорового глузду. Навіщо свободівцям смітники у Макіївці?

Пістолетне право 5751 перегляд

Опубліковано - 10.02.2011 12:10 | Всі новини | Версія для друку

За межею здорового глузду. Навіщо свободівцям смітники у Макіївці?
За межею здорового глузду. Навіщо свободівцям смітники у Макіївці?
10 лютого 2011 року заступник голови Донецької обласної організації ВО “Свобода” Сергій Білоблоцький отримав повістку на допит в Управління Служби безпеки України у Донецькій області до слідчого Косяка Євгена Леонідовича. Підстава виклику до СБУ – нібито причетність свободівця до вибухів у Макіївці.

Про це повідомила прес-служба партії.

Як повідомлялося раніше, 4 лютого 2011 року правоохоронцями було викликано на "співбесіду" голову Черкаської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Сергія Демиденка. Свободівця намагалися залякати відкриттям проти нього справи щодо дзвінка про замінування в Черкасах, до якого він нібито причетний. При цьому міліціянти не надали відповіді свободівцю, чи він затриманий, сам привід для "спілкування" пояснили абсурдною причиною – нібито про якійсь телефонний дзвінок про замінування будинку. Жодної конкретної інформації, яка мала би підтвердити слова працівників міліції, не було надано.

Під час "спілкування" міліціянти переважно ставили свободівцю питання щодо обласної та міської організацій ВО "Свобода", її кількісного складу, вимагали надати інформацію про керівників та членів організацій.

У Сергія Демиденка був вилучений телефон, який після проведення над ним якихось процедур, певно зі збирання особистої інформації, був повернутий власникові. Окрім того, Сергія Демиденка було сфотографовано і знято відбитки пальців. До нього на квартиру постійно навідуються працівники міліції та розпитують сусідів про особу свободівця, а 8 лютого увечері було проведено обшук у помешканні. Міліціянти вилучили нотатник Сергія Демиденка, у якому він вів особисті записи. Також на допити викликалися інші члени організації, на них розпочато системний тиск зі сторони правоохоронних органів. Крім того міліція на Рівненщині розпочала збір інформації щодо членства організації та їхніх зв'язків із Черкащиною.

8 лютого 2011 року в приймальну депутатів Рівненської обласної та Дубенської міської рад надійшов лист за підписом начальника Дубенського МВ УМВС України в Рівненській області із вимогою надати конфіденційну інформацію про членів організації ВО "Свобода", їхні адреси та сповістити про їхні зв'язки із Черкащиною.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.