Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Литвин зустрінеться з Ар’євим з приводу фальсифікації голосування

Скандал 4026 переглядів

Опубліковано - 14.02.2011 14:01 | Всі новини | Версія для друку

Литвин зустрінеться з Ар’євим з приводу фальсифікації голосування
Литвин зустрінеться з Ар’євим з приводу фальсифікації голосування
Спікер Володимир Литвин хоче зустрітися з депутатом від НУНС Володиром Ар’євим для з’ясування ситуації, що склалася навколо картки останнього.

Про це він заявив, відповідаючи на питання журналістів про результати розслідування голосування депутата за зміни до Конституції.

Литвин сказав, що отримав від Ар'єва з США заяву щодо необхідності розслідування цього інциденту, однак після цього жодних заходів з боку депутата вжито не було.

"Я сподіваюся, що колега Ар'єв знайде можливість зустрітися з главою Верховної Ради, оскільки мова йде не про пересічне голосування, і викласти свої міркування з цього приводу", - зазначив спікер.

Він нагадав, що дав доручення створити робочу групу в апараті Верховної Ради, а також доручив розслідування регламентному комітету.

"Треба побачити ці два заключення для того, щоб прийняти рішення з цього приводу. Разом з тим очевидним є те, що цей факт можна назвати ємким українським словом "ганьба", - сказав Литвин.

Як відомо, Ар’єв заявляє про фальсифікацію голосування за зміни до Конституції, згідно з якими дата парламентських виборів відсувається на 2012 рік, а президентських – на 2015.

Перебуваючи у Вашингтоні, Ар’єв продемонстрував свою картку для голосування і заявив, що хтось, очевидно, виготовив дублікат без його відома
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.